Film i TV

Povratak psihopata

Aside Banners

Napeti prvi trailer nove sezone ‘Hannibala’ otkriva strahote u kojima ćemo uživati

Piše , Objavljeno

Dr. Hannibal Lecter, jedan od najvećih filmskih zlikovaca svih vremena, u drugoj će sezoni hvaljene TV serije još jednom dokazati zašto nas progoni u noćnim morama.

hannibal

Iako bismo donedavno dali lijevu ruku da Hannibala Lectera kvalitetno može odglumiti jedino Anthony Hopkins, sada nam crv sumnje već dobrano ruje po glavi, te na sam spomen jednog od najopakijih serijskih ubojica velikog platna na pamet pada… Mads Mikkelsen! Nezahvalno je govoriti koji je od ove dvojice genijalaca bolji glumac, ali jasno je da se konkurencija oko najboljeg Lectera itekako zahuktava.

Napeta i brutalna serija Hannibal, koja prati najplodnije dane proslavljenog psihopata i njegovog najopasnijeg protivnika, FBI profilera Willa Grahama (Hugh Dancy), napokon je dobila i prvi trailer za drugu sezonu, koji otkriva što nas sve očekuje u idućih 13 nastavaka, počevši od kraja veljače. Upozoravamo da sljedećih dvije minute promo materijala sadrži nekoliko mogućih spoilera, ali to se da pregrmiti, jer je trailer apsolutno fantastičan.

Hannibal – trailer za drugu sezonu:

Po svemu sudeći, izgleda da nas čeka opasno napeta sezona: Hannibal broji nove žrtve, Graham pokušava dokazati da nije ubojica i sprema se za osvetu, a Jack Crawford (Laurence Fishburne) ne zna kome ili čemu da vjeruje! Uz jezivu obradu klasika Stand By Me i hrpu prilično originalnih ubojstava, odmah nam dođe želja da ponovno pogledamo prijašnje nastavke, te se dobro pripremimo za 28. veljače, kada kreće prikazivanje nove sezone.

TAGOVIhannibal kanibal kriminalistička serija mads mikkelsen trailer tv serija

Komentiraj