Film i TV

Ovih božićnih blagdana mrzimo!

Aside Banners

Napokon imamo pravi trailer za ‘The Hateful Eight’, najmanje iščekivani Tarantinov film

Piše , Objavljeno

Svaki novi film Quentina Tarantina s pravom smatramo najiščekivanijim filmom godine, ali The Hateful Eight nekako prolazi ispod radara. S pravom ili?

hateful 1Ako se prisjetimo mjeseci prije nego su nas u kinima razveselila remek-djela poput Inglourious Basterdsa ili Django Unchaineda, jasno je kako Quentin Tarantino osim izvrsnih filmova zna napraviti i jako dobar buzz, pa tako gotovo da ne prođe tjedan bez nekog skandala, lude glasine ili maničnog ispada. Upravo zbog takvog podizanja tenzija jedva dočekamo da napokon vidimo što nam je novoga skuhao majstor i do sada se niti jednom nismo razočarali. Ipak, izgleda kako se Tarantinova oštrica malo otupila, jer oko njegovog se osmog projekta The Hateful Eight svega dva mjeseca prije premijere gotovo uopće ne diže prašina! Bilo je u početku nekih priča oko ukradenog scenarija, ali to je zaboravljeno kao lanjski snijeg. Prvi teaseri su bili nekako mlaki i nezanimljivi, a prava je prilika za popravak ovaj prvi pravi službeni trailer. Je li dojam ovaj puta bolji?

The Hateful Eight – trailer:

Izgleda dobro (pogotovo jer je sniman arhaičnim 65mm filmom), ali ne TOLIKO dobro da bismo treperili u iščekivanju. Vestern priča o skupini lovaca na glave koji se negdje u drugoj polovici 19. stoljeća nađu u jednoj kolibi za vrijeme snažne mečave baca na nekakvu mješavinu Django Unchaineda i Reservoir Dogsa što nikako nije nešto pretjerano pozitivno jer znači kako Tarantino osim drugih filmova i redatelja sada polagano počinje reciklirati i samoga sebe, ali recimo kako je to samo prvi dojam pa nećemo previše pljuvati. Uz omiljene mu glumce poput Samuela L. Jacksona, Kurta Russella, Michaela Madsena i Tima Rotha, Tarantinovoj se ergeli ovim filmom pridružuju i neki novi članovi, prvenstveno Channing Tatum i Jennifer Jason Leigh, a jesmo li se prevarili pretjeranim oprezom ili će omiljeni nam hollywoodski čudak ponovno oduševiti, vidjeti ćemo već 6. siječnja 2016.!

TAGOVIkurt russell Michael Madsen Quentin Tarantino Samuela L. Jacksona the hateful eight vestern

Komentiraj