Film i TV

Aside Banners

Napokon potvrđeno: Justice League film se snima, režira ga Zack Snyder

Piše , Objavljeno

Vrag je odnio šalu i Warner Bros. više ne želi gledati kako Disney i Marvel pobiru sve pare, pa najavljuju nekoliko novih filmova, među kojima je i Justice League.

justice league

Marvel i njegova firma maćeha Disney u proteklih su se 10-ak godina nabrali toliko para na račun svojih superjunačkih ekranizacija, da im je vjerojatno i samima pomalo neugodno zbog takve bezobrazne otimačine. Jednostavno ne mogu fulati, pa tako čak i generičke i besmislene katastrofe poput Thora 2 dignu barem 700-800 milja diljem svijeta. A to je samo zarada od filmova! Gdje su tu još i video igre, crtići, igračke i ostale sitnice…

Vidio je Warner Bros. kako vrag odnosi šalu, a oči su se zacaklile na samu pomisao koliko bi para i oni mogli izvući, samo da se malo potrude. Istina, imaju Dark Knight trilogiju i Supermana, ali osim ta dva svijetla primjera, ostatak stripovskih junaka nije dobio svoju novu visokobudžetnu ekranizaciju, a oni koji i jesu, opako su zakazali (Green Lantern, Jonah Hex). Izgleda da je napokon došlo vrijeme za povratak u igru, pa je nakon najave Batman vs. Superman i Wonder Woman filmova, sada napokon potvrđen i početak predprodukcije dugoočekivanog Justice League spektakla!

justice league1

Za sada su potvrđene samo osnovne informacije, a te su da će film režirati vizionar Zack Snyder (300, Watchmen, Man of Steel), da se u kinima neće pojaviti prije 2018. godine, te da bi glavne uloge trebali odigrati Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Gal Gadot (Wonder Woman). Od ostalih bi se junaka u ovom filmu mogli pojaviti i Cyborg, Aquaman, Flash i Green Lantern, a Batman vs. Superman će služiti kao svojevrsni uvodnik u krunski dijamant DC Comicsa, slično kako je Marvel napravio za svoje Avengerse.

Inače, snimanje Justice League filma je u planovima već dugi niz godina, a zadnji put se umalo dogodilo 2008. godine, kada se režije trebao prihvatiti George Miller (Mad Max). Taj je pokušaj u zadnji tren propao, ali Warner Bros. je sada napokon skužio da više ne mogu čekati, te da moraju početi iskorištavati potencijale koje im nude DC Comics i Vertigo, kuća koja se specijalizirala za nešto mračnije kriminalističke i fantasy serijale (Shazam, Metal Men, 100 Bullets, Fables). Moramo priznati, jedva čekamo!

TAGOVIbatman dc comics superjunaci superman Warner Bros

Komentiraj