Film i TV

Geek osjetila nam titraju!

Aside Banners

Napokon poznato u kojem vremenu će se odvijati novi nastavak Star Warsa!

Piše , Objavljeno

Priznajemo, još uvijek nas izjeda crv sumnje i cijela ta priča oko nove Star Wars trilogije zvuči kao neka neslana šala, ali izgleda da se kotačići opasno okreću i stvari polagano kreću u akciju.

star wars

Prodaja Lucasfilma, najave snimanja sasvim nove igrane trilogije (i još 50-ak raznih spin-offa, crtića, serija i igara) i odluke da će cijeli projekt na leđima nositi J.J. Abrams kod mnogih su fanova originalnog serijala i fantastičnog svijeta Star Warsa izazvale grčenje u želucu i geekovski bijes kakav nije viđen još od prvog tjedna nakon izlaska Fantomske prijetnje. Informacije o novoj trilogiji do sada su nam dolazile na kapaljku, a po najavama producenata tako će biti do same premijere, no neke se stvari ipak nisu mogle sakriti.

Tako su se do naših Star Warsa gladnih ušiju napokon probile informacije kako prva klapa službeno pada već početkom svibnja, te će do tada biti izabrana većina glavnih glumaca. Inače, radi se o jednom od najdugotrajnijih procesa u novijoj filmskoj povijesti, jer J.J. Abrams i ekipa žele izabrati apsolutno savršenu trojku novih, mladih junaka, koji bi trebali činiti okosnicu radnje. Uz njih će navodno bitnu ulogu imati i neka dobro nam znana lica, a uz 100% potvrđenog robota R2-D2, tu bi se mogli naći i Han Solo, Chewie, Luke Skywalker ili netko četvrti.

star wars

Tu dolazimo i do druge velike novosti, a ta je da smo napokon saznali u kojem će se vremenskom periodu odvijati radnja nove trilogije: 30 godina nakon događaja u Povratku Jedija. Dakle, još uvijek smo u manje više poznatom svemiru s dobrim i lošim momcima, a kako će se novi likovi uklopiti u njega, koje će sve svjetove posjetiti i što je najbitnije, tko će im biti najveća prijetnja, saznati ćemo vjerojatno tek 18. prosinca 2015. godine, kada Star Wars: Epizoda VII i službeno kreće u kino distribuciju.

TAGOVIdisney J. J. Abrams Jedi lucasfilm ratovi zvijezda star wars

Komentiraj