Igre

Njegovo ime je John Rambo

Aside Banners

Napokon stiže Rambo igra, gotovo smo sigurni da je smeće

Piše , Objavljeno

Sylvester Stallone je tokom karijere odglumio nekoliko legendarnih akcijskih likova, ali niti jedan od njih nije dobio svoju igru. Rambo je tu da ispravi grešku….

rambo igrica

Stallone je bio Cobra, Rocky, Tango i naravno Rambo, ali niti jedan od tih genijalnih likova, na kojima su generacije 80-ih i 90-ih odrastale, nije dobio zasluženo mjesto u svijetu igara. Dobro, to nije sasvim točno, bile su tu neke brzo zaboravljive verzije za SNES i slične sisteme, ali od kada su se igre iz podruma geekova preselile u gotovo svako kućanstvo… ništa, nada, zero! E pa Reef Entertainment (nisu napravili apsolutno ništa vrijedno spomena, do sada) nam, u suradnji s Teyonom (radili su hrpu stvari, uglavnom gluposti), već ove zime donosi Rambo: The Video Game.

Rambo: The Video Game – trailer:

Ufff, ako smrdi na smeće i izgleda kao smeće, onda vrlo vjerojatno je smeće. A ovaj Rambo bome ne miriši dobro. Izgleda kao da je napravljen prije 10 godina, ali su izdavači potpuno zaboravili na njega, a valja napomenuti da je u trailerima vizual uvijek nekoliko puta bolji nego što je to slučaj u stvarnoj igri. No, dobro, svaki pravi gejmer zna da nije u grafici sve, tako da ćemo ipak zadržati dozu optimizma.

rambo igrica

Kako se iz viđenih kadrova može zaključiti, Johna Ramba ćemo voditi kroz scenarije sva četiri snimljena filma, te u kombinaciji stealth/klasične pucačine, rješavati protivnike od Tokija do Milvokija. Rambo fura svoju prepoznatljivu fudbalerku, te uz ovu katastrofalnu grafiku, izgleda kao neki od bugarskih nogometaša iz igre FIFA 96, ali na žalost, nemamo baš previše izbora, te ćemo morati pokušati pucati, rušiti i čupati grkljane u ovom ružnom pačetu (da nam je samo znati kako su baš ovi likovi dobili prava na izradu igre). Nije kao da postoji još tucet drugih Rambo igara na tržištu…

TAGOVIigrica PC rambo sylvester stalone

Komentiraj