Zabava

Pripremite se za Apokalipsu

Aside Banners

Napokon upoznajemo praiskonog supermutanta u prvom traileru za ‘X-Men: Apocalypse’

Piše , Objavljeno

Možda nije najmoćniji od svih mutanata, ali Apocalypse je svakako jedan od najopasnijih neprijatelja s kojim su se X-Men susreli.

x-men 1Iako je jedan od najzanimljivijih likova u X-Men svemiru, Apocalypse nije jedan od onih mutanata koji su pretjerano poznati izvan kruga stipovskih fanova. Svakako nije najjači i barem bi ga 10-ak drugih junaka bez problema dobilo u borbi (iako nadolazeći film sugerira drugačije), ali kada je opremljen svojom Celestial opremom i u pratnji četvero svojih mutantskih kompića, ovaj besmrtnik (kojeg se smatra prvim mutantom rođenim na Zemlji prije nekoliko tisuća godina) predstavlja prijetnju koja bi glave mogla stajati još uvijek nezrele X-Mene. Dokaza za to je mnogo, a najbolji dolaze u prvom traileru za nadolazeći X-Men: Apocalypse.

X-Men: Apocalypse – trailer:

Još uvijek smo u 70-im/80-im godinama alternativne prošlosti, kada se iz svog višestoljetnog sna budi nitko drugi nego Apocalypse (Oscar Isaac), jedan od onih mutanata kojima se nikako ne želiš zamjeriti. Naravno, frajer vidi kako su ljudi jadni i poželi nas uništiti, a u tome će ga moći spriječiti samo Professor X (James McAvoy) i njegovi mladi X-Meni. U zvjezdanoj postavi “dobre momke” igraju Jennifer Lawrence (Raven), Nicholas Hoult (Beast), Even Peters (Quicksilver), Sophie Turner (Jean Grey) i mnogi drugi, dok su na strani totalnog uništenja Olivia Munn (Psylocke), Alexandra Shipp (Storm), Ben Hardy (Archangel) i po svemu sudeći Magneto (Michael Fassbender). Ufff, bome, opaka ekipa koju je ponovno režirao Bryan Singer, a je li i ovaj put uspio složiti pošten superjunački film vidjeti ćemo već  27.svibnja 2016. godine.

TAGOVIapocalypse Bryan Singer marvel superjunaci X-Men x-men: apocalypse

Komentiraj