Film i TV

Stara se još nije niti ohladila...

Aside Banners

Nastavak Godzille već je u pripremi, očekuje se pojavljivanje Gamere

Piše , Objavljeno

Godzilla je u kina krenuo tek proteklog vikenda, ali zahvaljujući izvanrednim rezultatima, već su krenule najave o novom nastavku.

godzilla 3

Izgleda da je velikim hollywoodskim studijima napokon uspjelo ono što pokušavaju već više od pola stoljeća: udariti dobre temelje za stvaranje kvalitetne i profitabilne Godzilla franšize. Warner Bros. i Legendary Pictures napokon su odabrali pravu ekipu i uložili pare u projekt koji obećava, a rezultati se itekako vide. Godzilla je u svom prvom vikendu prikazivanja diljem svijeta digao gotovo 200 milijuna dolara, a ako se ta brojka projecira na idućih par mjeseci, jasno je kako ukupna zarada neće ići ispod 700 milijuna. Kada se zbroje video i mobilne igrice, suveniri, DVD i Blu-ray, te ostale sitnice, jasno je kako se radi o pravoj zlatnoj koki.

Nije trebalo čekati dugo na prve najave o nastavku Godzille, koji je navodno već u pripremi. Za sada je nepoznato hoće li redatelj Gareth Edwards biti uključen i u taj projekt, iako su znakovite njegove ranije izjave kako već ima neke ideje za nastavak priče o kultnom čudovištu. Naravno da će hollywoodske glavešine htjeti upravo njega kao kapetana tog broda, ali zna se koja je sudbina redatelja koji svojim prvim studijskim filmom rasture kino blagajne: ponude pršte sa svih strana! Što se nas tiče, bilo bi nam drago da Edwards ostane barem još jedan nastavak…

godzilla

Inače, jasno je da se kod ovakvih filmova prilika treba ugrabiti odmah, jer više od dvije godine čekanja nastavka uglavnom donosi znatno slabije rezultate. Upravo je zato bitno da se hype i novostečena popularnost iskoriste što prije, dok je ljudima cijeli taj koncept još svjež. Još ako se ostvare glasine kako bi u novom nastavku jedan od bitnijih likova mogla biti Gamera, vjerojatno najpoznatiji kaiju nakon samog Godzille, uffff… bili bismo sretni kao krmići u svinjcu!

TAGOVIčudovište gareth edwards Godzilla nastavak

Komentiraj