Film i TV

Skoro nas je šlag strefio!

Aside Banners

Nema razloga za paniku – Grand Theft Auto V ipak dolazi na PC!

Piše , Objavljeno

Grand Theft Auto V je u svojoj PC verziji najavljen za jesen ove godine, ali prošli su se tjedan pojavile informacije da Rockstar možda ipak odustane od svega. Naravno, nastala je panika…

gta v

Gameri su poput orhideja: s njima uvijek treba rukovati nježno i s posebnom brigom jer jedan krivi potez obično ima vrlo neugodne posljedice. U to se iz prve ruke uvjerila marketinška agencija Rantic, koja je obavljala neke poslove za Rockstar North, developera koji stoji iza ludo popularnog Grand Theft Auto serijala, kada je prije tjedan dana njihova stranica napadnuta od strane nepoznatih hakera. Razlog je naizgled vrlo benigan: neimenovani izvor iz Rantica izlanuo je da Rockstar pokušava otkazati izbacivanje PC verzije igre Grand Theft Auto V iz nepoznatih korporativnih razloga, a navodno ju ionako nikada nisu htjeli izdati. Ufff, početnička greška i naizgled klasični slučaj ubojstva glasnika, ali u ovom se slučaju pokazalo da se radilo o širenju laži… nadamo se!

Naravno, igrača zajednica se istog trena digla na noge te su odmah poveli spam rat protiv Rockstara, najavili bojkot svih njihovih budućih igara i krenuli u hakerske napade na sve koje stignu. Ako su do tada i planirali ugasiti konverziju GTA V za PC, Rockstarovci su morali promijeniti mišljenje pa su brže-bolje složili demantij, vrlo vješto sakriven iza jednog od odgovora člana ekipe za podršku: “I ja se veselim izlasku PC verzije, ali datum izlaska se nije promijenio. Molimo vas da pogledati naš članak Grand Theft Auto V Release Date on PlayStation®4, Xbox One, and PC za najnovije informacije o ovoj temi.

Grand Theft Auto V - još malo pa ćemo na svojim "kantama"... voziti bicikl? WTF?!

Grand Theft Auto V – još malo pa ćemo na svojim “kantama”… voziti bicikl? WTF?!

Spomenuti je članak objavljen 9. lipnja ove godine, a u njemu se navodi da GTA V za PC, kao i za konzole nove generacije (PlayStation 4 i Xbox One), dolazi negdje na jesen 2014. godine. Nisu baš najnovije informacije, ali vjerujemo da Rockstar neće napraviti takvu grešku i jednostavno ignorirati veliki broj “pisijaša“. Ruku na srce, morat će se boriti sa svim zlima piratstva i toga smo svi svjesni, ali isto tako ne smijemo zaboraviti da je GTA serijal svoj život započeo upravo na PC-u te da, s više od 150 milijuna prodanih primjeraka i prilično finom zaradom, ipak duguju nešto i nama sa “stolnim kantama“. Zato se nadamo da u idućih par mjeseci neće biti nekih većih problema pa ćemo zimu dočekati do grla zatrpani u slatke kriminalne aktivnosti!

TAGOVIGrand Theft Auto GTA V igrice konverzija PC verzija rockstar

Komentiraj