Film i TV

Netflix časti

Aside Banners

Netflix ti nudi 2 000 dolara tjedno i šansu da visiš na televizijskom ili filmskom setu, a ovo su uvjeti

Piše , Objavljeno

Od kada i mi u Hrvatskoj možemo uživati u čarima Netflixa, kao da smo nekako više povezani s ostatkom razvijenog svijeta. Nadamo se samo da će nam dopustiti da ga uistinu i doživimo!

netflixIako trenutno žare i pale ne samo po američkom, nego i svjetskom tržištu, Netflix zna kako reklamiranje i komunikacija sa svojim korisnicima mora biti neprestana. Zato su odlučili spojiti ova dva pojma u nešto što poduzeća koriste već desetljećima kako bi ubila nekoliko muha jednim udarcem: nagradne igre/natjecanja! Netflix tako nudi zanimljivu priliku za četiri svoja korisnika, a to je dvotjedno putovanje na kojem će moći posjetiti televizijske i filmske setove, družiti se sa hollywoodskim zvijezdama i dobiti plaću od 2 000 dolara tjedno (uz sve plaćene troškove smještaja i prijevoza), a jedini uvjet je Instagram račun i mnogo mnogo sreće!

netflix 1

Netflix je tako na svojoj službenoj stranici izlistao neka osnovna pravila za dobivanje titule Grammastera (Bujančev nadimak), a evo i što morate zadovoljiti da biste uopće upali u igru:

  • prati @Netflix
  • označi svoje tri najdraže fotke s #grammaster3 na Instagramu do 6. ožujka 2016.
  • tražimo fanove televizije i filmova s talentom za okidanje fotki. Zato odaberi fotke koje pokazuju tvoje interese i strasti
  • Grammasteri će putovati dva tjedna i posjećivati setove filmova, serija i Netflix Originals emisija
  • Dođi do neke love! Zaradi 2 000 dolara tjedno, a Netflix će srediti sve ostale troškove

Eto, ne morate kopati niti orati, rješavati nerješive matematičke zadatke ili voditi ljubav sa radijatorom, već jednostavno pošaljete te tri fotke i nadate se najboljem. Ako nekoga od vas pomazi sreća i uđe među četiri Grammastera, morati će kroz tih dva tjedna putovanja okinuti beskonačno mnogo fotki i objaviti ih na svom Instagram profilu, a Netflix automatski zadržava prava na sve te fotke i može ih koristiti kada god i kako god želi. Mala je to cijena za platiti…

TAGOVIInstagram nagradna igra natjecanje Netflix

Komentiraj