Film i TV

Bilo je i vrijeme

Aside Banners

Netflixov ‘White Rabbit’ je nastavak legendarnih ‘Mythbustersa’, samo još luđi i nabrijaniji

Mythbustersi su nekakvom prirodnom evolucijom morali doći svome kraju, a na njihovim je temeljima sada nastao sasvim novi, ali zapravo isti show, White Rabbit.

Piše , Objavljeno

Dio čari i popularnosti jedne serije ne leži samo u konceptu i njenoj tematici, već veliki dio tereta na svojim leđima nose voditelji (kako smo vidjeli u slučaju Top Geara), a kada govorimo o Mythbustersima, to se svakako odnosi na Jamiea Hynemana i Adama Savagea. Iako su imali još par “pomoćnika”, ovaj je dvojac BIO Mythbusters, a koliko god smo ih voljeli gledati, nakon 15 sezona je jednostavno došlo vrijeme da se oprostimo s njima. Tu su spretno uletjeli upravo neki od tih bivših pomoćnika, te su zajedno uspjeli prodati show Netflixu. Tako će Tory Belleci, Kari Byron i Grant Imahara od sada biti znani kao voditeljski trio emisije White Rabbit Project, a raditi će ono što najbolje znaju: istraživati koliko duboko uistinu ide ta rupa?

White Rabbit Project – trailer:

Već po ovim kadrovima iz trailera možemo zaključiti kako će koncept emisije biti isti (na kraju krajeva, producira ju ista ekipa, australski Beyond Productions), samo bi trebalo biti još nabrijanije i luđe. Teme će biti orijentirane na razbijanje mnogih modernih mitova, a veliki će se fokus baciti na rekreiranje nekih legendarnih pljački ili bijegova iz zatvora, kao i pokušaje da sami to učine što efikasnije. Možda neće biti Mythbustersi, ali miriši nam na nešto uistinu zabavno. Oni koji imaju Netflix u White Rabbit Projectu mogu uživati već od 9. prosinca 2016. godine, a oni koji nemaju, a… zna se!

TAGOVImythbusters Netflix serija white rabbit project zabavno

Komentiraj