Film i TV

On ne nosi darove...

Aside Banners

Netko je napokon snimio film o Krampusu, koji izgleda kao fenomenalna jeziva zabava

Piše , Objavljeno

Bliže nam se božićni blagdani, a s njima i neizbježno bombardiranje raznim Djedicama, Nikolama i ostalom poštenom ekipom. Možda je došlo vrijeme ja malo drugačije “junake”…

krampusDa, da, znamo, snimljena je hrpa trash gluparija vezanih uz Krampusa i njegove razne varijante, ali čak i najveći ljubitelji ovakvih naslova će se složiti kako tu nije bilo ničega vrijednog gledanja. Ništa zato, bliži nam se blagdanska sezona i pravo je vrijeme da netko napokon uzme olovku u ruke, napiše kvalitetan scenarij dostojan zločestog kolege Djeda Božićnjaka ili Svetog Nikole i to pretvori u zabavan, smiješan i strašan filmić. Upravo je to učinio Michael Dougherty, a evo kako bi njegovo djelo trebalo izgledati!

Krampus – trailer:

E ovo izgleda kao nešto što bi se svakako isplatilo pogledati! Jaka imena poput Adama Scotta, Toni Collette i Davida Koechnera svakako su kvalitetan mamac, ali i glavni se “junak” čini kao vrlo zabavan i itekako intrigantan lik. Demonski gorostas s kopitima umjesto nogu, dugom gustom bradom, rogovima te oštrim zubima idealnima za grickanje zločeste djece i njihovih još zločestijih roditelja svakako je zanimljiviji izbor od 1 419 puta viđene priče o nekom liku koji upozna/vidi/postane Djed Božićnjak i to ga iskustvo natjera da postane bolji čovjek. Dajte nam krvi! A krvi će biti (nadamo se i u našim kinima) već 4. prosinca!

TAGOVIblagdani božić djed božićnjak film horor krampus sveti nikola

Komentiraj