Film i TV

Još da ima normalno prezime...

Aside Banners

Nevjerojatna filmska transformacija: Jake Gyllenhaal se od bijednog kržljavca pretvorio u mrcinu!

Piše , Objavljeno

Jake Gyllenhaal postaje sve veća faca u glumačkim krugovima, a sada je bacio i klasičnog “Balea” kako bi još više potvrdio da bilo koji redatelj može računati na njega!

K72A3451d.tif

Ako ste posljednjih dana kojim slučajem u kinima uhvatili genijalni Nightcrawler, mogli ste uživati u jednoj od ponajboljih glumačkih izvedba godine i to od strane Jakea Gyllenhaala, vječnog outsidera koji se od samih svojih glumačkih početaka (Donnie Darko) pokušava probiti u prvu hollywoodsku ligu, ali izgleda kao da uvijek ostaje “prvi iza crte“. No nakon što je za potrebe Nightcrawlera smršavio 15-ak kilograma i potpuno se posušio kako bi što vjernije prikazao “gladnog kojota” i sociopata Louisa Blooma, Jake je sada odlučio baciti klasičnog “Balea” i u vrlo se kratkom vremenu od kržljavog papka pretvoriti u nabildanu zvjerku. A ako američki redatelji išta vole, onda je to ovakva vanserijska predanost!

To će ovaj put iskoristiti Antoine Fuqua, koji nakon The Equalizera skreće u vode malo žešće drame iz pera Kurta Suttera (tvorac serije Sons of Anarchy). Southpaw se tako bavi životom ljevorukog boksača Billyja “The Great” Hopea (Jake Gyllenhaal) i njegovom borbom da vrati poštovanje svoje kćeri i žene Maureen (Rachel McAdams) pritom se oslanjajući na pomoć socijalne radnice Angele (Naomie Harris) i svog trenera Titusa Willisa (Forest Whitaker). Za sada se ne zna kada bi se film mogao naći u kinima i kako bi trebao izgledati, ali Fuqua je odlučio baciti prvi mamac i to slikom nabildanog Gyllenhaala u svom “modu zvijeri“!

jake gyllanhaal

Inače, Jake je za potrebe snimanja trenirao nekoliko mjeseci čak dva puta dnevno kroz sedam dana u tjednu, a koliko je ozbiljno to shvatio govori i činjenica da je morao prekinuti vezu sa svojom djevojkom kako bi se mogao što bolje fokusirati. “Vodio sam ga na gotovo svaki meč. Trenirao je u dvorani Floyda Mayweathera u Las Vegasu i gledao je sve njegove mečeve kao i mečeve Mannyja Pacquiaoa“, rekao je Fuqua za svoju novu zvijezdu te dodao: “Trenirao je u New Yorku u The Church Gymu s pravim borcima. Doslovno smo ga pretvorili u zvijer…. Uvjeren sam da će ova uloga promijeniti način na koji ljudi gledaju na Jakea kao glavnog glumca.” Ako je tako, ne gine mu Oscar jer znamo kakav stav Akademija ima prema boksačima!

TAGOVIantoine fuqua boks boksač christian bale jake gyllanhaal oscar southpaw

Komentiraj