Zabava

WTF?!

Aside Banners

Nogometaši Manchester United promoviraju Deadpool, Dan nezavisnosti i X-Men u najbizarnijim reklamama tjedna

Navikli smo na to da nogometaši reklamiraju svako sranje koje im netko plati, ali kakve točno veze ima Wayne Rooney s Deadpoolom?!

Piše , Objavljeno

Ovih se dana naizgled sve vrti oko nogometa, a gotovo da i nema reklame na TV-u koja ne pokušava dobiti koji ekstra bod na račun nekakve face nogoloptačkog sporta. Kako je taj biznis u Europi i dalje jedna od najvažnijih sporednih stvari, na tržište se putem istog pokušavaju probiti i neke američke tvrtke generalno nimalo zainteresirane za tržište naganjanja lopte po travnatom terenu, a izgleda kako je i 20th Century Fox odlučio zaroniti u taj izvor i pokušati izvući barem malo zlata. No, umjesto da krenu putevima Europskog prvenstva, oni su očigledno sklopili posao s upravom Manchester Uniteda, velikana svjetskog nogometa kojem je biznis ovih dana ionako bitniji od igre koju pružaju. Ne znamo točno koji se marketinški stručnjak dosjetio povezati Waynea Rooneya i ekipu s filmskim hitovima poput Deadpoola, X-Men: Apocalypsea i Independence Day: Resurgencea, ali konačni je rezultat nešto uistinu katastrofalno predivno!

X-Men: Apocalypse – promo:

Deadpool – promo:

Independence Day: Resurgence – promo:

Pa tko ne bi uživao kao malo prase dok gleda blesavu facu Rooneya kako pokušava glumiti nekakvog junaka visokobudžetnog hollywoodskog blockbustera dok nosi dres Manchester Uniteda nespretno prikeljen unutar samog filma koji promovira? Za posljednji iz serijala ovih reklama, onaj za nadolazeći Independence Day nastavak, su se poprilično potrudili, ubacili i par drugih igrača, složili čak i simpatičnu foru s Daleyem Blindom i nafukali nezainteresiranog Jeffa Goldbluma da baci koju rečenicu na nabrzinu sklepanom green screenu, a iako se i dalje radi o trashu, barem je trash koji nas zabavlja. I bome, sada željno iščekujemo koji će sljedeći film istrančirati!

TAGOVI20th century fox deadpool fox independence day manchester united promo reklama wayne rooney x-men: apocalypse

Komentiraj