Zabava

Kao da im fali ičega...

Banner 300

Nominirani na ovogodišnjoj dodjeli Oscara kući odnose poklon-pakete vrijedne 200 tisuća dolara

Piše , Objavljeno

Osvojiti prestižnu nagradu Oscar je nešto čemu teži svaki radnik u filmskoj industriji, ali ponekad je dovoljno biti samo nominiran. A bome, izgleda i isplativo!

oscar 2Oscari nam lagano kucaju na vrata, a već tjednima traju špekulacije tko će kući odnijeti toliko priželjkivani zlatni kipić. Ti će pojedinci zauvijek ostati zapisani u analima filmske povijesti, a gubitnici će se morati zadovoljiti samo nominacijama. “Samo nominacijama”? Dali bismo lijevo jaje i sve dlake na njemu da samo budemo među tom ekipom i da na svoje oči vidimo kako Leonardo DiCaprio vadi uzi i kosi sve one stare hollywoodske prdonje koji su ga ponovno zakinuli za nagradu, ali eto, netko mora i pisati o njima!

U svakom slučaju, osim nominacije, koja je sama po sebi veliko priznanje, gubitnici će kući ponijeti i iznimno bogate poklon-pakete, čija je vrijednost ove godine procijenjena na oko 200 tisuća dolara (naspram prošlogodišnje siče od 125 tisuća dolara). Ovu je košaricu, u kojoj sigurno nećete pronaći Kraš čokoladice i paket kondoma, složila tvrtka Distinctive Assets, a u sebi sadrži uistinu svakojake perverzije. Neke od zanimljivijih “sitnica” su desetodnevno putovanje u Izrael vrijedno 55 tisuća dolara (jer Bliski Istok je sada totalno in), 15-dnevna tura Japanom vrijedna 45 tisuća dolara, besplatni godišnji Audi rent-a-car za finih 45 tisuća dolara, godišnja zaliha kreme za kožu Lizora koja se procjenjuje na 31 tisuću dolara, laserski tretman za zatezanje kože, vibrator Arouser i operacija podizanja grudi vrijedna 1 900 dolara. Jer Leonardo zaslužuje veće sise!

oscar 1

Naravno, kao i sve u SAD-u, i ovdje se radi isključivo o marketingu, pa je sasvim jasno kako sve tvrtke čiji se proizvodi nude u ovim paketima daju finu paru kako bi neke od najvećih svjetskih zvijezda koristile upravo njihove artikle i usluge. Cilj su nominirani u glumačkim i režijskim kategorijama, tako da oni koji se bore u kategorijama dizajna zvuka ili najboljeg kratkog animiranog filma dobivaju vjerojatno samo stisak ruke i besplatnu čašu šampanjca. Ako i to! Možda se čini kao diskriminacija, ali hej… kada je Hollywood bio fer?!

TAGOVIgubitnici hollywood nagrada nominirani oscar poklon-paket

Komentiraj