Zabava

Aside Banners

Notorious

U masi filmskih biografija poznatih glazbenika, posebno se istakao onaj o Christopheru Wallaceu ili Notorijus Bi Aj Džiju...

Piše , Objavljeno

Notorious

Notorious

Nije da smo baš ludi za filmskim biografijama jer u 9 od 10 slučajeva radi se o pizdarijama o kojima se ni ne isplati pisati. Redatelj George Tillman, Jr. (“Soul food” i “Men of honor”) na sebe je preuzeo režiju ovog filma iako je redatelj isprva trebao biti Antoine FuquaI (“Training Day”). Ipak, iako mu dva prijašnja filma (koja smo pogledali) i nisu nešto spešl, to ne znači nužno da ovaj neće biti dobar. Pristigle ga kritike baš i ne hvale, ali fanovi Notornog će ga svakako pogledati čak i da je apsolutno smeće.

Notorious

Notorious

Notorious

Film će, kao što možete i pretpostaviti, pratiti život Bigija od sitnog krimosa pa sve do jedne od najvažnijih rap figura istočne obale. U glavnoj se ulozi pojavljuje debitant Jamal Woolard (poznat i pod svojim rap pseudonimom, Gravy), Angela Basset glumi njegovu mamu, a Anthony Mackie Tupac Shakura, ključnog igrača u njegovoj glazbenoj karijeri.

Vrijedi spomenuti da je na jednom od prvih prikazivanja, cijela dvorana evakuirana zbog pucnjave koja je izbila između dva zagrižena fana. Drugim riječima, čak i godinama nakon gašenja najvećeg “beefa” u hip-hop svijetu, strasti se još uvijek ne smiruju.

TAGOVIfilm hip hop notorious Notorious B.I.G.

Komentiraj