Zabava

To baldly go...

Aside Banners

Nova ‘Star Trek’ serija bi mogla imati golotinju, psovke i mnogo mnogo krvi

Iako smo voljeli svaki od dosadašnjih Star Trek serijala, moramo priznati kako su nam se oduvijek činili malo previše pitomi. Sada bi pak stvari mogle postati mnogo divljije!

Piše , Objavljeno

Svakom će ljubitelju dobre znanstvene fantastike početak iduće godine biti kao praznik, jer nam se na male ekrane napokon vraća Star Trek i to u sasvim novom serijalu. Iza pete po redu televizijske inkarnacije i nakon čak 762 sata materijala ćemo tako dobiti novu perspektivu dobro nam poznatog svemira, ali showrunner Bryan Fuller nam ipak sprema nekoliko iznenađenja koja do sada nismo imali prilike vidjeti.

Prije svega, tu je cijeli niz mogućnosti koje se nude prebacivanjem serije na CBS All Access servis, što znači da se neće morati poštivati neka pravila televizijskih mreža. Posljedica takve odluke jest da će novi Star Trek napokon moći sadržavati i psovke, golotinju te krv i ostale eksplicitne prizore, što do sada nikako nije bio slučaj. Fuller ističe kako to ne znači da će svaka epizoda biti ispunjena seksom i masakrom te popračena baražom kakvog bi se posramio i Tarantino, ali ubaciti koji “fuck” ili par golih ženskih (vanzemaljskih?!) sisa sada više neće biti takav problem.

star trek

Također, Fuller je najavio kako bi, u duhu pomicanja nekih socioloških barijera po kojima je Star Trek uvijek bio poznat (tipa prvi televizijski poljubac između dvoje ljudi različite rase iliti Williama Shatnera i Nichelle Nichols, koji je 1968. godine šokirao zadrtije gledatelje), neki od likova mogli biti slijepi na boje, transrodni i gay. Nakon svih ovih informacija možemo samo reći da jedva čekamo taj siječanj pa da vidimo što su nam to novoga smislili genijalci koji stoje iza nekih vrlo intrigantnih projekata, poput Hannibala.

TAGOVIbryan fuller CBS All Access eksplicitno golotinja psovke serijal star trek tv

Komentiraj