Zabava

Ne štedi se na kolicima

Aside Banners

Nove fotke sa snimanja ‘Furious 8’ otkrivaju kakve će sve zvjerke rasturati Vin Diesel i ekipa

Snimanje osmog po redu nastavka jedne od najunosnijih filmskih franšiza se već opako zahuktalo, a sada smo dobili i neke ekskluzivne fotke s Islanda.

Piše , Objavljeno

Show se mora nastaviti, pogotovo kada svake dvije godine donese preko milijardu dolara zarade. Tako je to i u slučaju Fast and Furious franšize, koja si nije mogla dopustiti kraj nakon tragične smrti Paula Walkera. Jednostavno, previše je tu love u igri. U svakom slučaju, osmi nastavak je već debelo u procesu snimanja, a ekipa je ovih dana na Islandu (ili je bila nedavno, nismo sigurni, ali vidi se da ima snijega… što za Island može biti i i studeni, ali i sredina ljeta) gdje se očigledno snimaju neke poprilično lude scene.

Na službenoj je Facebook stranici tako objavljeno par fotki vozila koje će se koristiti u tim ledenim scenama, a namjerno smo napisali “vozila”, a ne automobili jer ovdje uistinu ima svačega. Istina, Vin Dieselov Dom i dalje vozi relativno klasični Dodge Ice Charger, ali zato Ludacrisov lik Tej upravlja niti manje niti više nego oklopnim vozilom. Ovo što Dwayne Johnsonov Hobbs vozi nećemo niti komentirati jer ne znamo niti gdje bismo počeli!

f 1 f 2 f 4 f 5 f3Izgleda kako će Furious 8 slijediti dobro utabane putove prethodnika i donijeti nam akciju koja nema veze s niti jednim fizikalnim zakonom ovog svemira, ali nema veze… oprostiti ćemo im i uživati u svakom trenutku prekrasnog kaosa!

TAGOVIauti automobili fast and furious 8 furious 8 island tenk vin diesel vozila

Komentiraj