Zabava

Aside Banners

Nove igre stižu – koje vrijedi čekati?

Nove računalne igre su poput žena - sve ljepše, bolje i zahtijevnije. Za vas smo odabrali one koje morate probati čim izađu na tržište. Igre, ne žene.

Piše , Objavljeno

Industrija video igara u zadnjih je desetak godina drastično povećala svoj profit. Zadnjih se par godina kalkuliralo je li u rangu sa Hollywoodom, ali brojke na američkom tržištu govore drugačije, a razlika je nekih dvadesetak milijardi dolara u korist filma.

No, to nas ne sprječava da sa slinom koja se razvlači s doljnje usnice, s više nestrpljenja očekujemo neke gamerske naslove od, recimo, četvrtog nastavka filma “Saw”.

Da čitatelji ne bi bauljali svijetom u apsolutnom neznanju evo nekoliko naslova koje možete s nestprljenjem očekivati.

Kane & Lynch – Dead Men

Izdavač:IO Interactive
Izlazi:do kraja godine

Ukratko:Ako ste voljeli Hitmana, ovo ćete obožavati budući da je naglasak stavljen na akciju i Michael Mann tip ozračja. Uglavnom, Kane i Lynch su dva opaka “jebača majke” i na vama je da ih vodite kroz njihov krvavi pohod.

Fallout 3

Izdavač:Bethesda Softworks
Izlazi:jesen 2008.

Ukratko:Jedan od najboljih RPG-a u povijesti žanra napokon dobija svoj službeni nastavak. Post-apokaliptični svijet, ekipa naoružana do zuba, nasilje, krv, droga i prostitucija.

Call of Duty IV:Modern Warfare

Izdavač:Activision
Izlazi:rujan ove godine

Ukratko:Po mom osobnom, ali i mišljenju mnogih, jedna od najboljih pucačina iz prvog lica koje su pogodile računala i konzole, a i sami znate kakva je konkurencija. Grafika predobra, akcija još luđa, a radnja je prebačena iz Drugog svjetskog rata u suvremeno doba.

The Witcher

Izdavač:Atari
Izlazi:krajem godine

Ukratko:Plaćeni ste lovac na čudovišta u jednom od najiščekivanijih RPG-a današnjice. Krvavo, nasilno i zabavno. Nadajmo se da nas nakon toliko čekanja neće razočarati.

Medal of Honor:Airborne

Izdavač:Electronic Arts
Izlazi:kolovoz

Ukratko:Ako čekate Call Of Duty, čekate i ovo. Electronic Arts je pokazao da zna posao kada je riječ o pucačinama iz prvog lica jer ovo je 11 nastavak MOH-a.

Starcraft 2

Izdavač:Blizzard Enetrtainment
Izlazi:Iduće godine

Ukratko:Warcraft serijal silovan je do krajnjih granica pa se ekipa iz Blizzarda odlučila pokrenuti uspavanu franšizu koja je u pravilu patila zbog MMORPG varijante Warcrafta. Obećavajuće!

Mercenaries 2:World in Flames

Izdavač:Electronic Arts
Izlazi:litopad

Ukratko:Vodite skupinu plaćenika u jednoj od najzabavnijih akcijskih avantura/sandbox igara na konzolama. Svi koji su igrali jedinicu znaju što mogu očekivati.

A evo i nekoliko naslova pod upitnikom…

Manhunt 2

Izdavač:Rockstar
Izlazi:Još se ne zna

Ukratko:Igra toliko brutalna da je upitno njeno objavljivanje. BBFC je odbio pustiti igru na tržište uz pokazanu količinu nasilja. Heeeej… To se traži!

Diablo 3

Izdavač:Blizzard Entertainment
Izlazi:Tko zna?!

Ukratko:Iz nekog razloga, proizvodnja hack & slash spektakla stavljena je pod upitnik. No, to ne znači da trojke neće biti, čak štoviše… Samo je pitanje vremena. A uskoro možete očekivati filmsku verziju World Of Warcrafta. Nije Diablo, ali je Blizzard!

Pročitajte i koje igre nas očekuju u 2008. godini u našem velikom pregledu:1. dio, 2. dio i 3. dio.

Pročitaj i:
Bioshock >>
Medal Of Honor – Airborne >>
Godina velikog povratka RTS-a (2) >>
Najgore igre svih vremena (1) >>
Najgore igre svih vremena (2) >>

TAGOVIactivision atari bethesda blizzard call of duty diablo electronic arts fallout igre kane & lynch Manhunt medal of honor mercenaries nove igre rockstar starcraft the witcher

Komentiraj