Zabava

Aside Banners

Nove igre u 2008. godini (01)

Vjerovali smo da je 2007. nešto najbolje što se desilo svijetu video igara još od vremena Amige, ali 2008. donosi bolesno dobre naslove.

Piše , Objavljeno

Da ne bi rekli kako smo opterećeni rekapitulacijom protekle godine, donosimo vam pregršt najava (jedna bolja od druge) nove gamerske godine. Naslovi su na momente sumanuti i već pripremamo miševe, tastature i joypadove, a novac štedimo da bi hrđave stare konfiguracije doveli do zakonskog minimuma potrebnog da uopće pokrenemo neke od ovih igara.

Odmah vas upozoravamo da se na ovoj listi neće naći naslovi kao što su GTA IV (ovdje i ovdje), Fallout 3 ili Starcraft 2 jer smo o navedenima već toliko pisali da jednostavno ne bi imalo smisla ponovno ih opisivati. Smatrajte da ova tri naslova ionako drže prva tri mjesta. Nego, manje sranja, više najava!

Hei$t

Hei$t

Hei$t

što je to:Postanite vođa bande koja 1969. Harači San Franciscom pljačkajući banke. Dakle, nešto kao GTA sa zrncem strategije. Planirate pljačke, organizirate bandu, potplaćujete i slično.

Očekivanja variraju. Postoje neki koji tvrde kako će biti riječ o opakoj zajebanciji, dok drugi smatraju kako u godinu u kojoj izlazi GTA IV nema mjesta metiljavim kopijama. Ipak, nemojmo biti elitisti, znamo da neće postati novi GTA, ali ljudi se trude. Dajte im šansu.

Čije je to:Codemasters/InXile
Čemu to naliči:Kralju!
Kada će to:Početkom godine.

Frontlines:Fuel Of War

Frontlines:Fuel Of War

Frontlines:Fuel Of War

što je to:Taktički shooter. Iako bi se moglo raditi o odličnoj igri za multiplayer, sumnjamo kako će se ovaj naslov istaknuti u masi sličnih.

No, nadajmo se da ćemo pregristi jezik (jer neki skrinšatovi izgledaju opako) i da će nam na hardu završiti odličan naslov za koji ćemo iskeširati svoj krvavo zarađeni novac.

Čije je to:THQ/Kaos Studios
Čemu to naliči:Call of Duty 4 i niz futurističkih pucačina…
Kada će to:Veljača 2008.

* Igra je već izišla, a mi smo ju već odigrali! >>

F.E.A.R. – Project Origin

F.E.A.R. – Project Origin

F.E.A.R. – Project Origin

što je to:FPS. Svi se sjećamo izvornog FEAR-a koji je u svoje vrijeme bio mala revolucija. Horor / Shooter koji je i najvećim macho nerdovima ulijevao strah u kosti.

Iako su nas ekspanzije originala ostavile ravnodušnima, proizvođači obećaju da će drugi dio biti jebenica. Vidjet ćemo.

Čije je to:Warner Bros/Monolith
Čemu to naliči
:F.E.A.R. ili bilo koji drugi shooter, majku mu!
Kada će to:TBA

Legendary:The Box

Legendary:The Box

Legendary:The Box

što je to:Fantasy FPS zvuči kao nešto što vrlo lako može postati teže njesra, ali isto tako, uz ozbiljan trud i oko za detalje, može postati i naslov godine. Zmajevi i sačmarice idu zajedno kao zmajevi i računovođe, ali nikad ne reci nikad.

“The Box” iz naslova, odnosi se na Pandorinu kutiju koju ne bi smjeli otvarati… E, baš hoćemo!

Čije je to:Gamecock Media Group/Spark Unlimited
Čemu to naliči:Bioshock
Kada će to:Početkom 2008.

Drugi nastavak >>

Treći nastavak >>

Pročitaj i:
Bioshock >>
Medal Of Honor – Airborne >>
Godina velikog povratka RTS-a (2) >>
Najgore igre svih vremena (1) >>
Najgore igre svih vremena (2) >>

TAGOVIbioshock call of duty f.e.a.r. fallout frontlines gta hei$t igre legendary starcraft

Komentiraj