Zabava

Aside Banners

Nove igre u 2008. godini (2)

Vjerovali smo da je 2007. nešto najbolje što se desilo svijetu video igara još od vremena Amige, ali 2008. donosi bolesno dobre naslove.

Piše , Objavljeno

Donosimo i drugio dio pregleda igraćih naslova koji će nas držati budnima u 2008. godini. Ako ste propustili, prvi dio je ovdje.

Turning Point – Fall Of Liberty

Fall Of Liberty

Fall Of Liberty

što je to:Proizvođači Call Of Dutya IV već duže vrijeme kemijaju oko ove igre. Nama je bilo dovoljno kad smo čuli CoD IV, a sve ostalo su finese. Alternativna stvarnost, švabe napadaju Ameriku, vi ste član pokreta otpora, jedan je cilj, a vi ste nemate namjeru stenjati pod okupatorskom čizmom. Gerilski rat je pred vratima, pripremite molotovljeve koktele.

Čije je to:Codemasters/Spark Unlimited
Čemu to naliči:Call Of Duty I, Freedom Fighters…
Kada će to:26. Veljače 2008.

Alan Wake

što je to:Moderna akcijska avantura s podlogom psihološkog trilera. Sudeći po žanru, igre više nisu što su nekad bile. Alan Wake je pisac horora i zarobljen je u svojoj noćnoj mori. Tu su neka čudovišta, ali i niz kompleksnih zagonetki koje će vam “bildati” mozak. Jedina avantura (iako ne klasična) koja nije Sam & Max, a očekujemo je. Vidjet ćemo.

Čije je to
:Microsoft/Remedy
Čemu to naliči:Silent Hill
Kada će to
:TBA

Left 4 Dead

Left 4 Dead

Left 4 Dead

što je to:SF FPS sa jakim zombi zaleđem. To nam je nedostajalo, dobra pucačina u kojoj rokamo zombije. Ako je funkcioniralo za Half-Life 2, funkcionirat će i za L4D. Moramo priznati da, iako znamo da neće biti grafičko remek-djelo, osjećamo kako ćemo istinski uživati u ovom naslovu. Lagano se nabrijavamo.

Čije je to:Electronic Arts/Turtle Rock
Čemu to naliči:Half-Life 2
Kada će to:Ožujak 2008.

Fable 2

Fable 2

Fable 2

što je to:Peter Molyneux stoji iza ovog RPG-a. Ako ne znate tko je Molyneux, reći ćemo samo:”Dungeon Keeper, Populous, Black & White, Theme Park i The Movies”. Neki kažu da je čovjek genije, neki da mu ideje zvuče genijalno u teoriji ali ne toliko i u samoj igri. Mi smo bili prezadovoljni njegovim uracima, pa kažemo “daj da vidimo i njegov akcijski RPG”. Nadajmo se samo da će na kraju odlučiti igru objaviti i na PC-u.

Čije je to:Microsoft/Lionhead
Čemu to naliči:The Witcher
Kada će to:TBA

Turok

Turok

Turok

što je to:Neki od čitatelja sjetit će se ’97. kada su na svojim starim strojevima ganjali dinosaure u jednoj od, ako ne i jedinoj igri u kojoj ste iz prvog lica istrebljivali živine koje su davno trebale biti istrijebljene. Ovaj puta, vraćaju se žešće i nabrijanije, a ekipa iz Propagande tvrdi kako ćemo se odlično zabaviti. Sudeći prema skrinšatovima i trejlerima, bit će to do jaja…

Čije je to:Touchstone/Propaganda
Čemu to naliči:Pucačini iz prvog lica?
Kada će to:Veljača 2008.

Prvi nastavak >>

Treći nastavak >>

TAGOVIalan wake call of duty fable igre left 4 dead turning point fall of liberty turok

Komentiraj