Film i TV

007 protiv duhova

Aside Banners

Novi Bond film zvati će se ‘SPECTRE’ i upravo se počinje snimati

Piše , Objavljeno

Već smo se pitali što se događa s novim Bond filmom, a sada nam je redatelj Sam Mendes najavio sve što moramo znati… za početak!

spectre 1Dok ovo čitate kamioni i kamioni opreme dovoze sve što je potrebno za snimanje jednog visokobudžetnog spektakla, Daniel Craig bjesomučno pumpa zgibove, a neki srećković ima priliku provozati sasvim novi Aston Martin dizajniran isključivo za potrebe snimanja 24. po redu Bond filma, nazvanog SPECTRE. Uffff, em što zvuči cool em što nam daje natruhe onoga što možemo očekivati. Osim što se radi o sasvim prigodnom akronimu zločinačke organizacije dobro poznate apsolutno svakom fanu serijala, “spectre” je sinonim za duha ili bestjelesno biće što vrlo vjerojatno znači da će se naš dragi Agent 007 i u ovom nastavku morati boriti protiv nekakvih aveti te nikada neće biti 100% siguran tko su pozitivci, a tko negativci!

Kako smo već napomenuli, naslovnog će junaka ponovno igrati dobri stari Daniel Craig, negativci će po svoj prilici biti Andrew Scott (mozak), Dave Bautista (snaga) i Christoph Waltz (onaj koji drži sve konce), a niti Monica Belluci nije daleko od zloćke. Za “dobre dečke” ponovno igraju Ralph Fiennes kao M, Ben Whishaw kao Q i Naomie Harris u ulozi Miss Moneypenny. Bondovu djevojku bi u skladu s posljednjim instalacijama trebala glumiti jedna klasična Europljanka, a ovaj će put to biti Léa Seydoux, cura koju još uvijek najviše pamtimo po prošlogodišnjoj lezbijskoj ljubavnoj drami Blue Is the Warmest Color. Režiju potpisuje Sam Mendes, koji nam je ostao dužan za Skyfall i neke njegove vrlo velike propuste, ali vjerujemo da će ovaj put sve to izgledati daleko bolje!

aston martin

Osim detalja o radnji i glavnih likova, službeno je predstavljena i nova Bond jurilica, a ovaj će put to biti Aston Martin DB10. Teško da ste do sada mogli čuti za ovaj automobil pošto se radi o ekskluzivnom konceptu dizajniranom isključivo za potrebe snimanja filma SPECTRE. Napravljeno je samo deset komada i oni neće biti na prodaju što je prava šteta jer smo baš eto skupili neku lovu za jednu poštenu, nemoralnu ponudu. Kako smo već navikli iz Bond filmova, ova će se ljepotica navažati po najljepšim krajevima naše planete, od Rima i Maroka preko Söldena, Obertilliacha i jezera Altausee pa sve do Mexico Cityja. A kada ga gledamo u kinima? E bome, načekat ćemo se… daleko je 6. studeni 2015.!

TAGOVIagent 007 aston martin daniel craig james bond sam mendes spectre špijunski triler

Komentiraj