Film i TV

Orcs vs. Humans

Aside Banners

Novi detalji oko ‘Warcraft’ filma otkrivaju obje strane priče o sukobu Horde i Saveza

Piše , Objavljeno

Jedna od najvećih novosti na ovogodišnjoj BlizzCon konferenciji zasigurno su bili novi detalji oko Warcraft filma, koji se vrlo brzo promiče u nešto što ne želimo propustiti!

warcraftNedavno održana BlizzCon 2014 konferencija prošla je u znaku najave nove multiplayer pucačine Overwatch i prvih konkretnih detalja vezanih uz nadolazeći Warcraft film. Potonje je svijetu otkrio sam redatelj Duncan Jones (Moon, Source Code) koji je sa svojom ekipom već obavio snimanje i sada mu slijedi čak 20 mjeseci post-produkcije. Warcraft se u kinima inače trebao pojaviti krajem 2015., ali je premijera pomaknuta za 11. ožujka 2016. godine jer je predbožićno vrijeme za sebe već zakapario novi Star Wars film, a to je jedan svemirski ep s kojim se nitko ne želi kačiti.

Sada napokon imamo i prve postere te detalje o samoj priči, koja bi se u istoj mjeri trebala baviti silama Horde (orci, goblini, trolovi i slična bića) te rasama Alliancea (ljudi, vilenjaci, patuljci i drugi “pozitivci”), a obje bi strane bile prikazane sa svojim vrlinama i manama. Radnja je smještena u svijet Azerotha, gdje Anduir Lothar (Travis Fimmel), kralj Llane Wrynn (Dominic Cooper), mistični Medivh (Ben Foster), mag Khadgar (Ben Schnetzer), kraljica Lady Taria (Ruth Negga) i opasna Garona (Paula Patton) bore protiv sila predvođenih Durotanom (Toby Kebbel), Orgrimom (Rob Kazinsky), Blackhandom (Clancy Brown) i Gul’danom (Daniel Wu).

warcraft 1Za sada zvuči dobro, ali valja biti na oprezu: fantasy ekranizacije često ispadaju teško smeće. Sjetimo se samo Dungeons and Dragonsa ili Dungeon Siega, zapravo, bolje da ih što prije zaboravimo. Na žalost, još uvijek čekamo prvi trailer, a do onda ćemo se morati zadovoljiti vijestima sa službenih stranica Horde ili Alliancea (a naravno, možete izabrati i obje) te pratiti kako teku pripreme jednog od očekivanijih filmova početka 2016. godine (barem po mišljenju milijuna vjernih sljedbenika Blizzardovog najslavnijeg serijala…)!

TAGOVIalliance blizzard blizzcon ekranizacija fantasy horde warcraft World of Warcraft WoW

Komentiraj