Film i TV

Najjača ekipa vijesti u Americi

Aside Banners

Novi je trailer za Anchorman 2 pun političke nekorektnosti, opasnih životinja i spaljenih situacija

Piše , Objavljeno

Will Ferrell i ekipa neprilagođenih novinara iz San Diega nas već mjesecima rajcaju kratkim spotovima, skečevima i reklamama, a sada su napokon izbacili pravu stvar!

anchorman 2

Eto, dočekali smo i to: prvi pravi trailer za Anchorman 2: The Legend Continues je vani, traje čak minutu više od teasera, a donosi hrpu politički nekorektnih fora, bizarne situacije (hranjenje morskog psa na bočicu) i hvatanje u koštac s modernim tehnologijama. Ekipi vijesti iz San Diega, prevođenih legendarnim Ronom Burgundyem, neće biti nimalo lako osvojiti New York, ali neće posustati dok ne uspiju!

Anchorman 2: The Legend Continues – trailer:

Osim Rona Burgundya, kojega glumi Will Farrell, vraćaju se i ostali članovi ekipe vijesti Kanala 4: sportski novinar Champ Kind (David Koechner), izvjestitelj s terena Brian Fantana (Paul Rudd) i meteorolog Brick Tamland (Steve Carell). Dovoljno je samo da pročitamo imena tih likova i prisjetimo se gluposti koje su radili u prvom filmu, da poželimo odmah sada pogledamo i ovaj, ali ipak ćemo trebati sačekati još malo, točnije, do 20. prosinca. A ako treba nekako skratiti vrijeme, možemo se nastaviti uveseljavati Farrellovim reklamama za Dodge i možda još koji put pogledati Legendu o Ronu Burgundyu

TAGOVIanchorman 2 komedija najbolja komedija Paul Rudd ron burgundy steve carell

Komentiraj