Zabava

Han, kaj z glavom?

Aside Banners

Novi set postera za ‘Star Wars: The Force Awakens’ otkriva glavne likove i njihova oružja

Piše , Objavljeno

Svi znamo kako jediji i sithi furaju svjetlosne mačeve, a obični se smrtnici fajtaju raznim blasterima, ali tko fura što u novim Star Warsima?

star

Kako Star Wars: The Force Awakens ozbiljno kuca na vrata, Disney i LucasFilm ubacuju u najvišu brzinu i izbacuju promo materijale na sada već dnevnoj bazi. Nedugo nakon službenih postera i posljednjeg trailera, sada smo tako dobili i postere glavnih likova, među kojima su Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver), Han Solo (Harrison Ford) i Princess Leia (Carrie Fisher), svaki sa svojim oružjem izbora!
sw 1

sw 2

sw 3

sw 4

sw 5

Kylo Ren i Finn tako furaju svjetlosne mačeve (jedan ima plavi za pozitivce, drugi crveni za negativce), Rey ima svoje energetsko koplje ili što li je to već, Han Solo ponosno pokazuje kultni blaster i originalne trilogije, a Leia… pa pošto ona nije fajterski tip (iako se onih nekoliko Stormtroopera koje je pobila ne bi složilo), stavili su joj crtu svjetlosti nekakve futurističke tehnologije. Na žalost ili na sreću, još uvijek ni traga ni glasa Lukeu Skywalkeru (Mark Hamill), tako da sada već ozbiljno vjerujemo kako je njegova uloga nešto posebno. Još samo mjesec i pol danaaa!

TAGOVIdisney han solo lucasfilm posteri star wars the force awakens

Komentiraj