Zabava

Misterija na velikom platnu

Aside Banners

Novi ‘Sherlock’ dolazi i u kina, ali nas bi mogao zaobići

Piše , Objavljeno

Ako živite u SAD-u ili Velikoj Britaniji, ne biste trebali imati problema s gledanjem ovog TV specijala u kinima, ali kod nas bi stvari mogle biti kudikamo čupavije!

sherlockOstalo je još nešto više od dva mjeseca do povratka dobrog nam starog modernog Sherlocka (Benedict Cumberbatch) i Watsona (Martin Freeman) u davnu 1895. godinu, gdje će u viktorijanskoj Engleskoj morati riješiti naizgled nerješivu misteriju. Nazvan Sherlock: The Abominable Bride, raditi će se o blagdanskom specijalu čija će premijera na TV kanalima BBC One i PBS biti na samu Novu Godinu (uz reprize najavljene za 10. siječnja), ali sada postoji velika šansa da ovaj itekako očekivani TV događaj pogledate i na velikom platnu!

sherlock 2

Naime, specijal će se u formi dugometražnog filma prikazivati u odabranim kinima i to samo 5. i 6. siječnja, a posebnost je što će ova verzija imati čak 20 minuta više materijala te dodatke u obliku vodiča po setu same serije/filma s domaćinom Simonom Bakerom (scenarist i izvršni producent) i klasičnog making-of dokumentarca. Ono što nas zanima jest hoćemo li ovaj uradak moći vidjeti i u našim kinima? Cinestar i Cineplexx kina za sada u svom programu nemaju nikakve najave vezane uz ove projekcije, ali mi se nadamo kako će ih nekako uspjeti odvaliti. Možda se ne radi o Star Warsima, ali i Sherlock svoje fanove ima!

TAGOVIbenedict cumberbatch film kino martin freeman nova godina sherlock Sherlock: The Abominable Bride specijal

Komentiraj