Film i TV

Igračke i Božić idu zajedno

Aside Banners

Novi Toy Story film dolazi taman prije Božića i ne očekujemo ništa manje od savršenstva

Piše , Objavljeno

Iako se ne radi o dugometražnom animiranom kino filmu, i polusatni će specijal zadovoljiti naše potrebe za kvalitetnim blagdanskim crtićem!

toy storyČak niti nakon tri megauspješna filma, nekoliko kratkih specijala, video igrica, reklama i jaaaako profitabilne linije igračaka, Toy Story franšiza ne pokazuje znakove zamora materijala. Predvođeni glasovima Toma Hanksa i Tima Allena, likovi iz ovog fantastičnog svijeta živih lutaka i za ove će nas blagdane obradovati svojim ludim avanturama, a iako se ne radi o dugometražnom kino filmu već polusatnom specijalu naslovljenom Toy Story That Time Forgot, uživat ćemo u svakoj njihovoj sekundi na ekranu!

Priča se vrti oko događaja taman poslije Božića kada se Buzz Lightyear, Woody i ostatak ekipe nađu u nepoznatom i prilično opasnom svijetu “najcool igračaka koje neki klinac može imati“: opakih Battlesaursa! Ovi su agresivni dinosauri totalno poludjeli i žive u nekom svom svijetu iluzija, a Toy Story ekipa će morati pronaći način kako im pobjeći i vratiti se u sobu male Bonnie s glavom na ramenima. Na žalost, službenog trailera još uvijek nema (a vjerojatno ga neće niti biti), ali ova reklama za britansku kabelsku tvrtku Sky daje kratki pogled na ono što možemo očekivati.

Toy Story That Time Forgot – reklama:

Genijalno! Naravno, iza svega i dalje stoji Pixar, a u ovom će se kratko filmu pojaviti svi dobro nam znani likovi te njihovi glasovi, uključujući Hanksa i Allena. Ono što bi moglo još više obradovati ljubitelje animiranih filmova jest vijest kako će Toy Story That Time Forgot režirati legendarni Steve Purcell, tvorac kultnog serijala Sam and Max i redatelj navedene Sky reklame. Crtić će premijeru imati već 2. prosinca na programu ABC, taman u idealno vrijeme da se izvuče koji dolar, kunu ili krunu iz džepa svakog jadnog roditelja ili previše revnog obožavatelja!

TAGOVIanimirani film božić crtić igračke priča o igračkama specijal toy story

Komentiraj