Film i TV

Melem za naše oči

Aside Banners

Novi trailer za ‘Avengers: Age of Ultron’ donosi viziju novog superjunaka

Piše , Objavljeno

Treći službeni trailer za jedan od pet potencijalno najvećih filmskih hitova ovog desetljeća nam donosi nekoliko novih akcijskih scena i prve kadrove novog člana ekipe Osvetnika.

avengersDa će Avengers: Age of Ultron biti megablockbuster koji će bez beda dignuti milijardu dolara diljem svijeta, znamo od kada je prvi put najavljen, a Marvel i njihov marketinški tim nam jednostavno ne dopuštaju da to zaboravimo. Iako smo sumnjali kako novim trailerom mogu pokazati išta što bi nas moglo zadiviti, iz rukava su izvukli nekoliko aduta kojima čak niti najveći skeptici (uključujući i autora ovog teksta) ne mogu odoljeti. Jednostavno, ovo izgleda jako dobro, atraktivno i prije svega zabavno!

Avengers: Age of Ultron – trailer:

Još malo opako jezivog glasa Jamesa Spadera koji daje život nemilosrdnom Ultronu, par detalja koji otkrivaju smjer u kojem će ići priča, novi akcijski kadrovi i zadnje 3 sekunde u kojima vidimo prve snimke legendarnog Visiona, pridruženog člana ekipe Osvetnika, koji će ovom prilikom doživjeti svoj filmski debi. Krasotica! Ultronovu kreaciju koja igrom slučaju prijeđe na stranu “dobrih momaka” igra Paul Bettany, a Marvel je još jednom dokazao kako nas zna počešati taman tamo gdje svrbi.

Inače, ovaj je trailer zanimljiv i po vrlo agresivnoj kampanji koja se vodila na Twitteru, a koja je od fanova zahtijevala (doslovno) da tvitaju #AvengersAssemble kako bi se “otključao” sam video, što se može smatrati svojevrsnom ucjenom i jasnim znakom kako Marvel svoje fanove gleda kao podanike. Naravno, oni su se pokorili te time potvrdili kako uistinu jesu sluge pokorni i totalni ovisnici. Ali hej, tu je Vision! I bome jedva čekamo da ga  1. svibnja vidimo na najvećem mogućem platnu…

TAGOVIage of ultron avengers blockbuster iron man marvel strip ultron vision

Komentiraj