Zabava

Više od igre

Aside Banners

Novi trailer za Battlefield 1 je najbolji trailer za neku igricu koji smo ikada vidjeli!

Nakon što nas je trailer za novi Call of Duty razočarao, svoje smo nade polagali u uvijek kvalitetniji Battlefield serijal. I bome, nismo ostali razočarani!

Piše , Objavljeno

Dobro, možda smo malo pristrani što se tiče Battlefielda, ali kada nam EA nakon užasnog trailera za Call of Duty: Infinite Warfare da ovakvu nabrijanu ljepoticu, jednostavno ne možemo sakriti svoje oduševljenje. Peti dio (ne brojimo sve silne dodatke) kvalitetnije od dvije najjače FPS franšize na svijetu nas tako vraća u doba Prvog svjetskog rata, a shodno tome nosi i naziv Battlefield 1. EA ga je odlučio maksimalno napumpati na ovogodišnjem E3 sajmu pošto igra izlazi krajem listopada ove godine, a evo i hibridni gameplay trailer koji nas je jednostavno oborio s nogu.

Battlefield 1 – gameplay trailer:

Naravno da ovaj “gameplay” nije pravi gameplay kao što i “ljepotica” pod 3 kile žbuke na licu uistinu nije ljepotica, ali ako je i 50% onoga što ćemo na kraju dobiti, naša je odluka itekako jasna: Battlefield ponovno vrši bukkake po Call of Dutyu! Rovovske bitke, panika u tenkovima, gas maske, konji, dvokrilici i predivno rušenje gorostasnih… kako da se ovi robotiči i futurističke instalacije uopće stave u istu rečenicu s takvom ljepotom? Sve to podkajlano glazbom Wiz Khalife (No Limits) i ježenje zagarantirano. Ipak, kako bi se dobio malo bolji dojam o tome kako prava igrica izgleda, EA je predstavio i malo duži video pravog multiplayer gejmanje, a i tu se vidi kako se radi o ljepotici.

Battlefield 1 – multiplayer gameplay:

U svakom slučaju, mi smo itekako zadovoljni viđenim i sada nam se vratila nada u bolju budućnost FPS žanra i dignitet EA-a, a već bi lagano trebalo početi razmišljati i o skupljanju para za nadogradnju kompa ili toliko odgađano kupovanje kakve konzole. Ako itko to zaslužuje, onda je to Battlefield 1!

TAGOVIbattlefield 1 E3 ea fps igrica prvi svjetski rat

Komentiraj