Film i TV

Ježenje!

Aside Banners

Novi trailer za ‘Daredevila’ donosi hrpu fajta i eksplozija, nabrijane ninje i ubojitu Elektru

Piše , Objavljeno

Nakon što nas je prošli tjedan obradovao Punisher trailer, sada nam cure sline za onim koji daje malo bolji pogled na seksi Elektru.

daredevil 1Nemo’š lagati niti da hoćeš: Punisher trailer za drugu sezonu Daredevila je rasturio, toliko, da Elektra traileru nismo davali nikakve šanse da nas zadivi više ili nam predstavi nešto što već nismo vidjeli ili očekivali. Ali eto, kao mnogo puta do sada, prevarili smo se. Vjerojatno posljednja video najava prije početka prikazivanja se fokusira na lik i djelo Elektre Natchios (Elodie Yung), grčke majstorice fajta koja želi pomoći svojem starom prijatelju Mattu Murdocku (Charlie Cox), poznatijem kao Daredevil.

Daredevil – Elektra trailer:

Iako je već poznato kako će glavni negativac (točnije rečeno, antijunak) druge sezone biti Frank Castle (Jon Bernthal), specijalac koji se osvećuje negativcima kao nemilosrdni Punisher, izgleda kako u Hell’s Kitchenu smrdi mnogo više nego što je Murdock mislio. Jakuze ne samo da nisu istjerane iz New Yorka, već su jači nego ikada, a sam im je Daredevil pomogao u tome eliminacijom svih protivnika. Sada, u suradnji s mističnim The Handom i desecima ninja, žele promijeniti tijek povijesti, a Daredevilu će trebati sva pomoć da ih zaustavi. Čovjeka bez straha, Elektru, Punishera i ostatak ekipe ćemo moći gledati već 18. ožujka, a nadamo se kako će ovaj “naš” Netflix ispoštovati gledatelje i u programu ga ponuditi isti dan!

TAGOVIdaredevil Elektra jakuze marvel Netflix ninja punisher serija

Komentiraj