Film i TV

Patuljačke priče

Aside Banners

Novi trailer za Hobita pun je akcije, prekrasnih lokacija i patuljaka

Piše , Objavljeno

Prvi je trailer bio orijentiran na Bilba, u drugom je glavna faca bio opaki zmaj Smaug, a treći je u potpunosti posvećen patuljcima, koji su ipak glavni likovi ove trilogije.

smaug Nešto više od mjesec dana dijeli nas od dolaska drugog dijela Hobit trilogije u kina, a Peter Jackson i ekipa su odlučili staviti sve adute na stol i pokazati svu veličanstvenost njihovog novog fantasy spektakla. I dok su neki od nas nakon prva drva trailera još uvijek bili malo skeptični (poglavito zbog mlakog prvog Hobita), sada su svi strahovi otklonjeni, i možemo se veseliti genijalnoj predbožićnoj kino zabavi. Jer Desolation of Smaug će rasturiti!

Stara patuljačka narodna pjesma na početku, fantastična mjesta od Mirkwooda do Samotne planine, fajtovi vilenjaka i goblina i naravno, opaki Smaug na kraju, popraćeni epskom trailer glazbom koja (provjereno) uvijek nabrijava, u novom će nam i vrlo informativnom traileru za svega tri minute otkriti što nas sve čeka i što možemo očekivati od ovoga filma. Odmah si moramo rezervirati 13. prosinca, jer ovaj će se film gledati čim dođe u kina!

The Hobbit: The Desolation of Smaug – Sneak Peak:

TAGOVIdesolation of smaug fantasy gospodari prstenova hobit patuljci trailer vilenjaci zmajevi

Komentiraj