Film i TV

Što se krije iza Constantinea?!

Aside Banners

Novi trailer za horor seriju Constantine otkriva mnogo dublju priču nego li smo očekivali

Piše , Objavljeno

Dovoljno smo se već puta opekli da znamo kako nije pametno pretjerano se nabrijavati na nove serije, ali Constantine nam jednostavno ne da mira. Ovo nikako ne može biti smeće!

constantine

Priznajemo, i dalje nas muči dvojba hoće li Constantine biti najbolja horor serija u posljednjih deset godina ili još jedno generičko i dosadno smeće, a to možemo zahvaliti desecima “prethodnika”, koji svake sezone najavljuju nešto neviđeno, da bi na kraju pružili totalno sranje. I ne, nismo skeptični zbog filmske verzije s Keanu Reevesom, koja je bila sasvim solidna ekranizacija, već zbog toga što smo se stvarno nagledali raznih serija o cool lovcima na demone, smakovima svijeta i sličnim pizdarijama. Može li Constantine ponuditi nešto više?

Pa, izgleda da može! Kako stvari stoje, ova će se verzija Constantinea vratiti na sam početak, u vrijeme kada je ovaj antijunak bio samo još jedan od likova iz stripovskog serijala Saga of Swamp Thing Alana Moorea, te dijelio svijet s likovima poput Supermana, Batmana i Doctora Fatea. Doktora što? Malo tko danas zna za Doctora Fatea (tojest, više likova koji su ga utjelovili), ali radilo se o jednom od najranijih superjunaka DC svemira, čarobnjaku koji je bio poznat po svojoj zlatnoj kacigi, letenju i iznimnom znanju magije. Iako je s godinama ovaj lik gotovo potpuno nestao sa stranica popularnih stripova, sudeći po novom teaser traileru za Constantinea, mogao bi se vratiti u život!

Constantine – teaser trailer:

Nakon što su glavešine vidjele da proširivanje svijeta određenog superjunaka nekim drugim junacima koji ga također nastanjuju itekako dobro funkcionira u Arrowu, isti će recept pokušati i na ovoj seriji. Nadamo se da Doctor Fate neće biti prvi i posljednji slavni gost Johna Constantinea (Matt Ryan), jer ubijanje raznih bijelookih i krvorigajućih rospija može postati dosadno jako, jako brzo.

Igre počinju već 24. listopada, pa ćemo se iz prve ruke uvjeriti ima li tu dovoljno mesa za epsku seriju!

TAGOVIconstantine DC; serija horor lovac na demone

Komentiraj