Film i TV

Ovo su vampiri!

Aside Banners

Novi trailer za horor seriju The Strain otkriva početak vampirske revolucije

Piše , Objavljeno

Nova beba Guillerma del Tora do sada se mogla vidjeti jedino u kratkim i totalno nesuvislim video isječcima, ali došlo je vrijeme za malo jače otkrivenje!

The Strain (2014) (left) Mia Maestro as Nora Martinez

Nakon svih ovih napirlitanih vampirića koje smo bili prisiljeni gledati proteklih nekoliko godina, došlo je vrijeme da se napokon vratimo korijenima i stavimo prave stvari na pravo mjesto: vampiri su opaka, drevna bića koja obične smrtnike gledaju kao na jaja na oko ili ukusni odrezak. Oni su jednostavno sam vrh hranidbenog lanca, a mi smo glavno jelo. Na sreću, tijekom godina smo okupili neke prilično opake lovce na ova čudovišta, a među najpoznatijima su definitivno Van Helsing i Blade. Sada bi im se mogao pridružiti i stanoviti doktor Ephraim Goodweather.

Nastao po grafičkom romanu Guillerma del Tora i Chucka Hogana, The Strain prati dobrog doktora Goodweathera (Corey Stoll) i njegovu ekipu iz jedinice za kontrolu bolesti, koji u zračnoj luci JFK pronalaze avion pun mrtvih putnika. Točnije, većina je putnika otegnula papke, ali nekolicina ih još uvijek diše, pa bivaju stavljeni u karantenu. Naravno, to se pokaže kao ogromna pogreška, pa u roku od svega nekoliko sati ulice New Yorka bivaju preplavljene zaraženim i pomahnitalim budućim krvopijama. Razlog: pradavni virus vampirizma koji prijeti uništenjem cijele ljudske rase!

The Strain – teaser:

Na prvi pogled, ovo izgleda kao serija kakva je Helix mogla postati, ali nije. Puno napetice, teorije urote i čudovišni vampiri, recept je koji bi mogao upaliti.

Uz Stolla značajne će uloge odigrati Kevin Durand, Mia Maestro, Sean Astin, Robert Maillet, David Bradley i Doug Jones, a sam je del Toro izvršni producent, scenarist i redatelj prvog nastavka. Nakon toga, palicu će preuzeti Carlton Cuse (Lost, Bates Motel), a premijera je već 13.  srpnja. Jedva čekamo!

TAGOVIguillermo del toro horor horor serija the strain Vampiri

Komentiraj