Film i TV

Kakva pornjava...

Aside Banners

Novi trailer za Jupiter Ascending je jednostavno… WOOOOW!!!

Piše , Objavljeno

Zaboravite Star Wars, Star Trek, Hobite i ostale SF/fantasy teškaše, jer Jupiter Ascending ima apsolutno sve što želimo… i mnogo, mnogo više!

jupiter ascending

U prošlosti su nas brat i sestra Wachowski znali iznenaditi revolucionarnim SF filmovima, ali i slabijim pokušajima stvaranja nekih većih, kompleksnijih svjetova, tako da s ovo dvoje luđaka uvijek moramo biti na oprezu. Tako smo se nekako osjećali i nakon prvog teasera za njihovu novu svemirsku operu Jupiter Ascending, koji je dao naslutiti da se radi o perspektivnom kandidatu za najbolji SF godine, ali i prevrtljivoj bombi koja bi mogla eksplodirati i pretvoriti se u jednu od najvećih katastrofa ovog milenija.

Na sreću, izgleda da su ovaj put naše sumnje bile potpuno pogrešne i da možemo očekivati SF/fantasy spektakl kakav čekamo još od originalne Star Wars trilogije. Zavalite se u naslonjač, stavite video na HD (obavezno) i spremite rezervne gaće, jer za 3 minute će vam vjerojatno trebati!

Jupiter Ascending – trailer:

Wooow, ovo je ono što možemo nazvati čistokrvnom SF/fantasy pornjavom, jer sadrži sve što smo ikada očekivali od ovakve vrste filmova… i mnogo, mnogo više! Ne, ovo nije tvrdokorni SF za puritance koji će istoga trenutka na nož dočekati svaku nelogičnost (a ne sumnjamo da će ih biti itekako mnogo). Ovo je audio-vizualna kino poslastica s divovskim robotima, letećim čudovištima, gigantskim svemirskim brodovima (i prekrasnim bitkama), neobičnim vanzemaljskim svjetovima i polu-bogovima sa supermoćima, te ćemo sigurno uživati u svakoj njezinoj minuti.

jupiter-ascending

Jupiter (Mila Kunis) je obična čistačica koju prst sudbine odabere kao nasljednicu Kraljice svemira (ni manje ni više), a Caine (Channing Tatum) je vanzemaljski lovac na glave poslan na Zemlju da ju spasi. Nakon što ju spasi od sigurne smrti, zajedno kreću po ono što joj pripada, a na tom putu moraju proći armadu kralja Balema (genijalni Eddie Redmayne). Ovo čudo u kina dolazi 18. srpnja, a svu pozitivnu energiju šaljemo u svemir s nadom da nas ovaj film neće iznevjeriti!

TAGOVIblockbuster fantasy jupiter ascending mila kunis channing tatum sf spektakl Wachowski

Komentiraj