Zabava

Muppeti se vraćaju

Aside Banners

Novi trailer za Muppete donosi hrpu hollywoodskih zvijezda i genijalne fore

Piše , Objavljeno

Nakon što su 2011. osvojili publiku, kritiku i jednog Oscara, Muppeti se vraćaju novim, još luđim i mnogo bizarnijim avanturama.

muppeti

Disney je očigledno odlučio tući iz sveg oružja, tako da niti njihov Muppets brand ne smije mirovati ili kojim slučajem NE zarađivati milijune diljem svijeta. Nakon što su se ove simpatične ‘lutke’ na velika platna vratile 2011. godine filmom Muppeti, te osvojile kritiku, finu količinu para i Oscara za najbolju originalnu pjesmu, došlo je vrijeme i za nastavak njihovih pustolovina, a kako to obično biva,sve mora biti još veće, raskošnije i zabavnije!

Muppets Most Wanted počinje velikom svjetskom turnejom Kermita, Miss Piggy i ekipe, koja biva ugrožena kada se najveći svjetski kriminalac, Constantine, ubacuje u skupinu i zahvaljujući tome što izgleda gotovo identično kao Kermit, zauzima njegovo mjesto, te nam omiljenog zelenog žabca šalje u ruski gulag. No to je, naravno, samo početak avanture!

Muppets Most Wanted – trailer:

Nakon ovoga trailera i ekipe koja glumi u filmu, sigurno je da ćemo ovaj film pogledati čim dođe u kina. Tina Fey kao upraviteljica ruskog zatvora, Ricky Gervais kao zlikovac imena Dominic Badguy, Ty Burrell u ulozi francuskog murjaka Jean Pierrea Napoleona, te face poput Salme Hayek, Lady Gage, Toma Hiddlestona, Dannyja Treja i Zacha Galifianakisa, garantiraju vrhunsku zabavu. Ipak, na sve ćemo ovo morati pričekati do 21. ožujka iduće godine, kada film dolazi u naša kina.

TAGOVIkermit komedija lutke muppeti Muppets Most wanted poznati glumci ricky gervais trailer

Komentiraj