Film i TV

Nabrijano do maksimuma!

Aside Banners

Novi trailer za Need for Speed donosi brdo andrenalinske zabave

Piše , Objavljeno

Ono što je u početku smrdilo na još jednu lošu kopiju Brzi i žestoki serijala, sada polako dobiva konture zabavnog i lako gledljivog akcijskog spektakla.

need for speed

Snimati filmove po video igrama gotovo uvijek ispadne kao katastrofa, a pogotovo kada se radi o bilo kakvom obliku utrkivanja. Ipak, Need for Speed ima nekoliko prilično jakih aduta, koji bi ga mogli izdignuti iznad konkurencije i možda čak i približiti kralju žanra, serijalu Brzi i žestoki.

Need for Speed prije svega računa na trenutnu slavu svojega glavnog glumca, Aarona Paula, kojemu je ovo prva velika uloga nakon popularne serije Breaking Bad. Uz njega će se pojaviti i još neke manje-više poznate hollywoodske njuške, poput Michaela Keatona, Dominica Coopera, Imogen Poots (zadužena za seksičnost!) i Kida Cudija, a veseli nas što će film biti krcat pravim vratolomijama i kaskaderskim perverzijama. Upravo se na tome bazirao i drugi trailer, koji nas nije ostavio ravnodušnima.

Need for Speed – trailer 2:

Da, nabrijani auti, seksi djevojke i neprestana akcija… Na žalost, kako je i bilo za očekivati, u cijelom ovom projektu najviše pati priča, koja je već tisuću puta viđena varijacija na temu poštenog tipa kojega zlikovac zajebe, ubije mu frenda i njega pošalje u zatvor, pa onda ovaj planira osvetu i napokon ju izvršava na najnevjerojatniji mogući način, u ovom slučaju kroz bizarnu utrku koja okuplja najbolje underground vozače svijeta. Ali, kao što smo rekli, ovaj film ionako računa na neke druge adute, a hoće li ispuniti naša očekivanja, vidjeti ćemo već 14. ožujka iduće godine.

TAGOVIAaron Paul akci akcijski film need for speed trailer

Komentiraj