Film i TV

Roboti protiv čudovišta

Aside Banners

Novi trailer za Pacific Rim je robotastičan

Piše , Objavljeno

Volimo li divovske robote? Da! Volimo li divovska čudovišta? Da! Volimo li divovske robote koji se bore protiv divovskih čudovišta? Ooooooo, da!

Napokon smo dočekali pravi trailer pomalo sramežljivog ljetnog blockbustera Pacific Rim, i sve što možemo reći jest da šuta guzice! Guillermo del Toro, ti čudni i mračni Meksikanče, ponovno si nas oduševio. Pa, bez daljnjeg odugovlačenja…

Pacific Rim – trailer broj 2:

Odmah da kažemo, tko se nije naježio na scenu kada robot opali čudovište po glavi tankerom, taj nam nije drug! No, šalu na stranu, Pacific Rim izgleda i zvuči izvanredno, a po onome što možemo vidjeti, neće nedostajati niti prave atmosfere, emocija i dobre, staromodne ljudske sposobnosti da se dignemo iz pepela i na kraju pobijedimo.

A pobijediti će trebati opaka gigantska čudovišta znana kao Kaiju, vanzemaljce koji su se u bližoj budućnosti pojavili iz unutrašnjosti Zemlje (tehnički bi onda trebali biti unutarzemaljci), i to baš na području pacifičkog obruča, iliti rima. Naravno, nisu došli popiti čaj i pričati o vremenu, nego potamaniti nas iz neutvrđenih razloga. Nemamo puno izbora nego stvoriti elitni odred divovskih robota, nazvanih Jaegers, kojima upravljaju dva pilota povezana neuralnim mostom. I premda neko vrijeme izgleda da dobro stojimo na bojnom polju, stvari se naglo pogoršavaju, što znači da je vrijeme za dolazak zgodnog plavokosog junaka koji će jednostavno morati spasiti svijet…

pacific rimMora postojati valjani razlog zašto trebaju dva pilota

Glavnu ulogu igra Charlie Hunnam (poznatiji kao Jax iz Sinova anarhije), kao pilota jednog od Jaegera, dok mu je partnerica Rinko Kikuchi. Tu su još i face poput Idrisa Elbe i Rona Perlmana, no svima je jasno da će prave zvijezde filma biti roboti i čudovišta. Studio Legendary Pictures i redatelj filma, Guillermo del Toro, toliko su sigurni u uspjeh, da je već naručeno pisanje prvog drafta za nastavak.

pacific rimZgodne Japanke su uvijek dobrodošle

Nakon što je odgađan posljednjih godinu dana, film napokon dolazi u kina i to 12. srpnja, a onima koji će biti u mogućnosti, preporuča se gledanje spektakl u IMAX dvorani.

TAGOVIguillerom del toro ljeto pacific rim roboti trailer

Komentiraj