Film i TV

Riddick protiv svih

Aside Banners

Novi trailer za Riddicka obećaje vrhunsku Vin Diesel akciju

Piše , Objavljeno

Premda nisu bili neki veliki financijski uspjeh, prva dva sveska Riddickovih kronika donijela su svježinu, nabrijanu akciju i najbolje uloge Vina Diesela. Treći dio će igru dignuti još stepenicu više.

riddick

Cijela priča oko Vina Diesela i Riddicka započela je davne 2000. godine, malenim, niskobudžetnim SF filmom naslova Pitch Black. Film nije donio veliku zaradu na kino blagajnama, ali je postao instantan video hit, koji je ćelavog mišićavka pretvorio u internacionalnu filmsku zvijezdu.

Četiri godine nakon Pitch Blacka, Riddick se vratio u filmu naslovljenom Riddickove kronike, koji je veći fokus stavio na njegov lik. Bila je to epska borba između Furijanca koji može vidjeti u mraku i mračnih Necromongers sila. Ali, koliko god moćni neprijatelji bili, uvijek se nađe osoba poput Riddicka, koja ima as u rukavu i ne boji ga se iskoristiti. Riddick: 2, negativci: 0.

Tako smo došli i do trećeg nastavka, naslovljenog jednostavno Riddick, koji će još jednom dovesti svog glavnog junaka u životnu opasnost. U Pitch Blacku su mu protivnici bili krvožedne vanzemaljske zvijeri, u Riddickovim kronikama ljudi (ili tko i što su već bili Necromongeri), dok će u Riddicku to biti pravi tulum, s obje strane koje se bore za glavu ovog svemirskog otuđenika i kriminalca.

Riddick – trailer 1:

Snimanje je već odavno završeno, a scenarij i režiju, poput prva dva nastavka, potpisuje David Twohy. Iz onoga što možemo vidjeti u traileru, očekujemo akcijsku SF filmčinu smještenu u opustošeni i minimalistički svijet nepoznate planete, na kojoj sve želi ubiti Riddicka (a i njegove ‘kolege’). On će pak ubijati svoje protivnike hladnim i toplim oružjem, te naravno, golim rukama, zatim letiti, skakati, propadati i na kraju, gledati u mraku. Recite što hoćete, ali Riddick je opaki madrfkakr i vjerujemo da nas ni ovoga puta (počevši od 6. rujna ove godine, kada je premijera)  neće razočarati.

TAGOVIriddick sf trailer vin diesel

Komentiraj