Film i TV

Ima nade...

Aside Banners

Novi trailer za ‘Rogue One: A Star Wars Story’ donosi najmračniju viziju terora Imperija

Drugi službeni trailer za Rogue One: A Star Wars Story donosi hrpu materijala i napokon otkriva zašto se film zove tako kako se zove!

Piše , Objavljeno

Filmovi iz Star Wars franšize nikada nisu bili posebno vedri, ali svaki od njih je bome imao dovoljno elemenata da ne ode u totalnu mrakaču. Izgleda kako redatelj Gareth Edwards ima drugačiju viziju, a u njegovoj glavi nema mnogo boja, sunca i sretnih lica. Rogue One: A Star Wars Story tako donosi priču o dominaciji Imperija i uistinu malenoj skupini pobunjenika koja želi spriječiti Dartha Vadera da posije smrt galaksijom svojom novom igračkom, Zvijezdom smrti, a to nikako nije posao prepun veselja. Drugi službeni trailer to i potvrđuje!

Rogue One: A Star Wars Story – trailer 2:

U ovom novom promo-materijalu smo dobili hrpu novih kadrova i moramo reći da apsolutno rastura u svakom pogledu. Čak i da nismo fanovi serijala, ovaj bismo film željeli pogledati u kinima, a usuditi ćemo se reći kako bismo da sudimo samo po trailerima, radije izabrali Rogue One nego Star Wars: The Force Awakens. Jest da nema previše boja i da sve izgleda kao najdepresivniji film na svijetu, ali kako je svaka pobuna građena na nadi, tako je i ovaj nastavak rađen na nadi kako neće biti smeće. Nismo u to previše sumnjali, ali sada smo uvjereni kako imamo najbolji film ove blagdanske sezone.

A što smo sve novoga vidjeli. Prije svega, tu je razrješenje misterije tko je otac glavne junakinje Jyn Erso (Felicity Jones). Radi se o Galenu Ersu (Mads Mikkelsen) koji je, kako stvari stoje, glavni inženjerac u izgradnji Zvijezde smrti. Uvijek je lijepo vidjeti još par kadrova “direktora” tog ultimativnog oružja Orsona Krennica (Ben Mendelsohn), kao i njegovog šefa Dartha Vadera, ali nam je ipak draže kada ekipa prljavih i jadnih pobunjenika planira ustanak i nabrijava se riječima inspiracije i motivacije. Također, saznali smo i zašto se film zove Rogue One, a ostale detalje i svu ljepotu proširenog Star Wars svemira ćemo vidjeti 16. prosinca 2016. godine. Možemo li zamisliti bolji božićni poklon?

TAGOVIgareth edwards ratovi zvijezda rogue one: a star wars story sf star wars trailer

Komentiraj