Film i TV

Shredderova glava

Banner 300

Novi trailer za Teenage Mutant Ninja Turtles donosi više kornjača i prvi pravi pogled na Shreddera

Piše , Objavljeno

Ono što se ispočetka činilo kao katastrofalna ideja, sada polako poprima obrise zanimljivog filma, tako da Teenage Mutant Ninja Turtles na kraju možda i ispadne dobar!

teenage mutant ninja turtles

Moramo priznati da nismo bili previše impresionirani svom tom gungulom oko nove ekranizacije popularnih Kornjača, iz jednostavnog razloga što je do sada već bilo nekoliko pokušaja i niti jedan se nije uspio izdignuti iz močvare prosjeka. S druge strane, mnogima je pao mrak na oči kada se saznalo da je jedan od producenata i Michael Bay, pa se odmah stvorila negativna energija i svojevrsni revolt među zagriženim fanovima (budimo iskreni, ako imate više od 14 godina i svijet vam i dalje vrti oko Teenage Mutant Ninja Turtlesa, vrijeme je da izađete iz kuće i počnete obavljati osnovne društvene funkcije, poput druženja s ljudima od krvi i mesa). Ne znamo za vas, ali Kornjače nama izgledaju jaaaako dobro u ovom novom traileru…

Teenage Mutant Ninja Turtles – trailer:

Sudeći po komentarima, hejt je i dalje itekako prisutan, ali uglavnom je potpuno besmislen, kao i u slučaju žestoko osporavanih Transformersa. Glavni razlog je dakako Michael Bay, čijim se imenom nabacuje na sve strane, a u stvarnosti čovjek nije niti pisao niti režirao ovaj ‘crtić’. Možda je to samo do nas, ali ovdje se radi o filmu s četiri mutirane kornjače koje pričaju i vrhunski su majstori borilačkih vještina, obožavaju jesti pizzu, koriste izraze koji su se koristili prije raspada Jugoslavije, a mentor im je ogromni štakor. Što točno ljudi očekuju osim obične, bezazlene CGI razbribrige, nije nam jasno… Možda kopiju verzije iz 1990. godine? Nismo li to već vidjeli?

Uglavnom, u novom traileru napokon možemo malo bolje vidjeti same Nindža Kornjače, a po prvi put saznajemo i nešto malo o pozadinskoj priči. Glavni je hit ipak kadar u kojem se otkriva maska Shreddera, negativca s potencijalom da postane jedan od najboljih i najzanimljivijih u posljednjih 10-ak godina. Da, istina, čudne nosne rupice na Kornjačama su i dalje prisutne, što nam se ne čini kao najbolja opcija, ali ajde, govorili smo i da nema boljeg Jokera od Jacka Nicholsona, pa smo morali pregristi jezik. Uglavnom, Teenage Mutant Ninja Turtles u kina dolazi 8. kolovoza, a mi ćemo ih dočekati sa užitkom!

TAGOVIblockbuster michael bay nindža kornjače sf teenage mutant ninja turtles

Komentiraj