Film i TV

Optimus Prime i Grimlock prijatelja dva

Aside Banners

Novi trailer za Transformers: Age of Extinction ima Optimus Primea na leđima Grimlocka koji riga vatru!

Piše , Objavljeno

Možda vam se ne sviđaju filmovi Michaela Bayja i cijeli taj njegov stil nabrijane, popcorn zabave, ali mora se priznati da čovjek zna složiti opaki trailer!

Transformers-Age-of-Extinction

Iako se ideja o vanzemaljskim robotima koji se pretvaraju u automobile i druga prijevozna sredstva, a po novom i u dinosaure, te dolaze na Zemlju kako bi okončali svoje tisućljetne sukobe čini toliko blesava da bi filmovi temeljeni na njoj trebali nositi oznaku “Nije primjereno starijima od 7 godina“, Michael Bay je od svega toga složio franšizu koja zarađuje milijarde dolara i koja uskoro dobiva i svoj četvrti nastavak. Hejteri će hejtati, kmečavci će kmečati, ali jedno se neće promijeniti… svi će pogledati Transformers: Age of Extinction!

Četiri godine nakon događaja u trećem nastavku, čovječanstvo proganja sve preostale zemaljske Transformere i koristi njihova tijela kao izvor novog, revolucionarnog metala. Igrom slučaja, ekipa znanstvenika složi Galvatrona, moćnog Decepticona koji sam sebe proglasi vladarom, a kada se u igru uključe i Dinoboti na čelu s Grimlockom… uf, dovoljno je reći da će nastati opći kaos! Usred svega će se nekako naći mehaničar Cade Yeager (Mark Wahlberg) i njegova totalno nebitna obitelj, a evo kako to izgleda u novom traileru.

Transformers: Age of Extinction – trailer:

Opa! Izgleda da je Michael Bay odlučio izvuči tešku artiljeriju, jer ovaj trailer rastura! Može netko mrziti što je ovaj čovjek napravio od njihove dječačke fiksacije, ali da zna složiti nabrijavajuće dvije i pol minute, e to mu nitko ne može poreći! Opet će tu biti masu eksplozija (i to ne ono, jedna prostorija, nego pola grada!), akcije epskih razmjera i klasičnih herojskih kadrova, ali sve je to ništa nakon što se na leđima Grimlocka koji riga vatru ne pojavi Optimus Prime s plamtećim mačem i počne sjeći vanzemaljsku gamad. Yizz in my pants, eto što! Premijera filma je 26. lipnja, tako da se valja i pripremiti…

TAGOVIblockbuster michael bay sf transformers transformers: age of extinction

Komentiraj