Film i TV

Mutantska posla

Aside Banners

Novi trailer za X-Men: Days of Future Past donosi detaljniju priču, hrpu akcije i poznate adute Jennifer Lawrence

Piše , Objavljeno

U najnovijem traileru za sedmi po redu film iz X-Men serijala ne nedostaje teške drame, dobre i nabrijane akcije, ali ni bombastičnog tijela lijepe mlade glumice Jennifer Lawrence.

x-men

I X-Men: Days of Future Past polagano ulazi u završnu dionicu svoje marketinške kampanje, jer je do službene premijere filma ostalo svega dva mjeseca. Nesumnjivo je da će ovaj, sedmi po redu nastavak iz poznatog i uglavnom prilično kvalitetnog serijala zaraditi fine pare i još malo podebljati račun svemoćnog Marvela, ali veseli nas što novi trailer ipak obećava mnogo više od obične, generične superjunačke zabave.

Izgleda da je povratak Bryana Singera za kormilo ovog broda (režirao je prvi i drugi nastavak) bio pun pogodak, jer bi njegov osvježeni pristup i deset godina odsustva iz serijala mogli isprati gorki okus koji nam je ostavio posljednji nastavak franšize, The Wolverine. Zato je priča dobila novu, mnogo širu dimenziju, angažirane su neke od trenutno najvrućih hollywoodskih faca, a sve je podebljano hrpom kvalitetne CGI akcije. Mmmmm, sweet!

X-Men: Days of Future Past – trailer:

Priča je manje više poznata: u bližoj su nam budućnosti mutanti pred istrebljenjem, a nemilosrdno ih gone i likvidiraju robotski Sentineli. Kako bi spriječili ovaj pogubni rat, Professor X (Patrick Stewart), Magneto (Ian McKellen) i ostatak ekipe šalju Wolverinea (Hugh Jackman) u hladnoratovsku prošlost, gdje bi on trebao doći u kontakt s mladim Charlesom Xavierom (James McAvoy) i Erikom Lehnsherrom (Michael Fassbender), te promijeniti tijek vremena.

Iz ovoga je pak trailera vidljivo kako će iznimno bitnu ulogu u cijeloj ovoj priči imati Mystique (Jennifer Lawrence), plava kameleonka ubojito dobrog tijela, koja bi mogla biti glavna i odgovorna za kuhanje cijele frke. Je li to bio plan od samoga početka ili su studijske glavešine odlučile dodatno profitirati na trenutnoj slavi mlade ljepotice, teško je reći, ali vidjeti ćemo već 22. svibnja, kada film dolazi i u naša kina. Mutanata nikad dosta!

TAGOVIdays of future past marvel mutanti strip superjunaci X-Men

Komentiraj