Film i TV

Još malo!

Aside Banners

Novi ‘X-Files’ video donosi dublji pogled u ono što možemo očekivati od nadolazeće sezone

Piše , Objavljeno

Do nove je sezone Dosjea X ostalo još manje od mjesec dana, a Fox nas je ugodno iznenadio ovim detaljnim pogledom na ono što nas očekuje.

x-filesIako smo sve glavne stvari oko nove “sezone” Dosjea X uspjeli poloviti putem i iz raznih promo materijala, TV kuća Fox nam je kao svoj posljednji teaser ove serije odlučila ponuditi nešto malo drugačije. Umjesto da nas još malo potpaljuju svježim snimkama, odlučili su napraviti kratki promotivni dokumentarac u trajanju od 21 minute, u kojem su se malo dublje i detaljnije pozabavili kako samim mitom Dosjea X i odnosom agenata Foxa Muldera (David Duchovny) i Dane Scully (Gillian Anderson), tako i onime što nam tek slijedi. Upozoravamo sve gledatelje da sljedeći video otkriva neke detalje koji bi im mogli pokvariti užitak gledanja (iako se ne radi o nikakvim bitnim spoilerima), tako da ako žele ostati potpuno u mraku, bolje da jednostavno preskoče ostatak članka!

The X-Files – Re-Opened promo video:

Svi bitni akteri Dosjea X su tu, od tvorca Chrisa Cartera pa sve do ekipe zadužene za prostetiku i specijalne efekte, a svatko od njih daje svoj unikatni pogled na ovu seriju, kako prijašnje kultne sezone, tako i ovu koja bi to tek trebala postati. Vidljivo je kako je namjera bila dati određenu širinu priče za one koji nisu baš toliki fanovi ili do sada nisu niti gledali seriju, u isto vrijeme hraneći one kojima je ovo oživljenje klasika televizijski događaj sezone. Saznali smo tako i nekoliko zanimljvih detalja oko samog koncepta, koji će biti kombinacija mitološke antologije prijašnjih sezona (prvi i posljednji nastavak) te samostalnih epizoda s raznim čudovištima, anomalijama i neobjašnjivim pojavama (sve između). U svakom slučaju, dovoljno da nas još više nabrije, ali sada smo barem mirniji… ipak, 24. siječnja 2016. godine je sada već nadohvat ruke!

TAGOVIchris carter David Duchovny dosjei X nadnaravno serija vanzemaljci x-files

Komentiraj