Film i TV

Samo nek je crno

Aside Banners

Novu sezonu svog showa Louis C.K. najavljuje skokom s Brooklynškog mosta

Piše , Objavljeno

Louisu C.K.-u nije strana mistična magija crnog humora, tako da ne čudi što se u prvom teaseru četvrte sezone svoje serije baca s jednog od najtragičnijih mostova svijeta!

louie

Louis C.K. je sa svojom serijom s malih ekrana izbivao gotovo dvije godine, tako da su se fanovi vrhunske crne komedije itekako zaželjeli ovog crvenog mizantropa. Četvrta sezona njegove autorske serije Louie samo što nije krenula s prikazivanjem, a komičar ju je odlučio najaviti prepoznatljivo tragikomičnim teaserom, u kojem ovaj put skače s Brooklynškog mosta.

Louie – teaser 4. sezone:

Iako se iz ovog kratkog videa ne može jasno iščitati hoće li taj most, inače jedno od ‘omiljenih’ mjesta samoubojica, imati konkretno značenje, ili je tu samo kao nekakva metafora ljudskog brodoloma, jasno je kako u četvrtoj sezoni nećemo gledati tratinčice i duge. Crvene ruže na crno-bijeloj podlozi (“schindlerovski” dodir) daju naslutiti da bi Louie mogao zapeti u nekakvom kolopletu lude ljubavni avanture, a priznajemo da bismo to itekako rado vidjeli. Nova sezona kreće već 5. svibnja, pa ćemo onda vidjeti što nam je spremio omiljeni američki gad!

TAGOVIcrna komedija crni humor humoristična serija Louie Louis C.K. tragikomedija

Komentiraj