Film i TV

NAGRADNJAČA

Aside Banners

Obucite majicu s motivima svog najboljeg filma (hint: Hobit!)

S filmom Hobit: Bitka pet vojski Peter Jackson je ostvario svoje najbolje ostvarenje u Hrvatskoj, stoga vas Blitz film nagrađuje majicama, i ženskim i muškim! Aha!

Piše , Objavljeno

image006Oskarovac Peter Jackson filmom HOBIT: BITKA PET VOJSKI svečano zav­ršava svoju trodijelnu adaptaciju popularnog Tolkienovog klasika. Odlučuju­će poglavlje koje napokon otkriva sve detalje o sudbini Međuzemlja u pr­vom danu prikazivanja pogledalo je 10 615 kinoposjetitelja što je najbolji rezultat otvaranja nekog Jacksonovog filma u Hrvatskoj! 

image007HOBIT: BITKA PET VOJSKI donosi spektakularno razrješenje pustolovina Bilba Bagginsa, Thorina Hrastoštita i Patuljačke družine koji su preotevši domovinu od zmaja Smauga nehotice poslali smrtonosnu silu na okolni svi­jet. Razgnjevljeni Smaug sada ognjenom srdžbom salijeće nezaštićene sta­novnike Jezergrada, dok Thorin opsjednut ponovo stečenim blagom žrtvuje prijateljstvo i čast kako bi bogatstvo sačuvao samo za sebe. Bilbo će morati učiniti sve ne bi li ga urazumio, no pri tom će dovesti sebe i druge u još ve­ću opasnost. U cijelom kaosu, ostat će neprimijećen njihov veliki neprijatelj Sauron koji je poslao legije orki u nenadani napad na Pustogoru. Dok se mrak bliži njihovu sve zagriženijem sukobu, rase Patuljaka, Vilenjaka i Ljudi moraju donijeti odluku – ili će se ujediniti, ili će nestati.

image002Kao što smo već napomenuli, podijelit ćemo Hobit majice (i za žene isto, da nam ne budu zapostavljene), a kome se sviđaju, neka se igra s nama.

H_M majica – kopija

A vama, ako ste dovoljno veliki Hobitomani, ovo pitanjce neće predstavljati nikakav problem:

Za što biste upotrijebili Prsten kad bi ga mogli imati u svojem posjedu?

Najoriginalniji i najmaštovitiji odgovori, naravno, dobivaju (ne prsten nego…) majicu!

Slati: ime, prezime i adresa + odgovor na pitanje

Mail: kontakt@idesh.net

Rok: ponedjeljak 22.12. u 12 sati.

A dobitnici majica su: Jelena CarevicMarko Aralica. 

TAGOVIFilmovi hobit nagradna igra nagradnjača

Komentiraj