Zabava

Nedostajali su nam

Aside Banners

Omiljeni hašomanski dvojac iz ‘Ludih 70-ih’ sprema novu humorističnu seriju

Piše , Objavljeno

Ovaj nas je dvojac nasmijavao prije 15 godina, onda je jedan postao iritantan i naporan, drugi je gotovo nestao s malih ekrana, a sada se napokon vraćaju na staze stare slave!

lude 70'e 1Zašto dovraga niti jedna od milijun domaćih televizija ne baci koju tisuću dolara i otkupi Lude 70-e, jednu od najboljih humorističnih serija s početka milenija koja je porodila par  prilično jakih hollywoodskih imena te Milu Kunis, jednu od najzgodnijih i najlošijih glumica svih vremena? Možda, možda… kada prve četiri sezone Teorije velikog praska repriziraju 48 puta, netko će se valjda sjetiti kako ima i drugog materijala koji bi ljudi htjeli ponovno gledati, a skupina mladih hašomana u nekoj zabiti Wisconsina i njihove lude avanture u 70-ima svakako spadaju u tu kategoriju.

lude 70'e

A u tom pogledu nema jačih od Kelsa i Hydea, dvojice totalnih stonera koje su u ulogama karijera portretirali Ashton Kutcher i Danny Masterson. Kada je serija nakon osam sezona završila tamo negdje 2006. godine Kutcher je nastavio karijeru polagano postajući sve iritantniji i naporniji da bi na kraju završio kao zamjena Charlieja Sheena u negledljivih par sezona Dva i pol muškarca, a Masterson je nastavio DJ-ati i glumiti u nekim manjim filmovima i serijama. Nije baš da su do kraja iskoristili svoje potencijale, ali u svakom su slučaju prošli bolje od Wilmara Valderrame!

That 70’s Show – Hyde vs. Kelso:

Sada, gotovo deset godina nakon što su se posljednji put zajedno pojavili na malim ekranima, Kutcher i Masterson spremaju novu humorističnu seriju za Netflix i to pod vodstvom Dona Rea i Jima Pattersona, provjerenih i iskusnih showrunnera Dva i pol muškarca. Ime njihovog novog sitcoma je The Ranch, a radnja se vrti oko dvojice braće koja zajedno pokušavaju voditi obiteljski ranč u Coloradu. Za sada je naručeno ukupno 20 epizoda koje će ići u dva dijela negdje tamo polovicom 2016. godine, a iako ne očekujemo neko preveliko čudo, nadamo se kako će biti barem solidan smijeh. Dobrih humorističnih serija nikad dosta!

TAGOVIAshton Kutcher danny masterson humoristična serija lude 70-e sitcom the ranch

Komentiraj