Film i TV

Prava šora

Aside Banners

Opako razvaljivanje guzica u novom traileru za ‘The Raid 2’

Piše , Objavljeno

Na Sundance Film Festivalu su poludjeli za The Raidom 2, što je bio jasan znak za puštanje međunarodnog trailera zbog kojeg će nam oči prokrvariti od sve te silne brutalne ljepote.

the raid 2

The Raid 2: Berandal je pušten nekolicini sretnika u hladnom Park Cityu na Sundance Film Festivalu, a ocjene su uglavnom jednoglasne: genijalno! Kažu da slobodno možemo zaboraviti razne Jackije Chanove, Jasone Stathame i druge svjetski poznate filmske fajtere, jer indonežanski majstor Iko Uwais svojim ubojitim rukama i nogama redefinira žanr. Može li brutalnije, maštovitije i krvavije od prvoga dijela? Izgleda da može!

The Raid 2: Berandal – trailer:

Iako se sličan trailer pojavio prije kojih mjesec dana, radilo se o promo materijalu za azijsko tržište, koji ipak nije uspio kvalitetno prenijeti sav taj kaos kako to čini ova, američka verzija. Priča nam je već dobro poznata, ali nije loše ponoviti: dva sata nakon događaja iz prvoga dijela, Ramu (Iko Uwais) nadređeni ‘natjeraju’ da krene na tajni zadatak u samo srce indonezijske mafije, gdje će ovaj policijski novak ubrzo shvatiti da je možda zagrizao pretvrd orah. A kada je takva situacija, jedini izlaz je probiti se kirurški preciznim plasiranjem high-kickova u glavu i pretvaranje svega što vam se nađe pod rukama u ubojito oružje.

The Raid 2 s prikazivanjem u SAD-u kreće već 28. ožujka, a vrlo bi se optimistično bilo nadati da će isto učiniti i neki od domaćih kino distributera. Nema veze, ovakve šore je ionako najbolje gledati u miru doma svoga, jer onaj novopečeni par pored vas koji se cijelo vrijeme ljubaka, ionako ne shvaća tu prekrasnu poeziju nasilja. Prve kritike govore da se radi o jednom od najbrutalnijih i najkrvavijih mainstream filmova svih vremena, a marketingu će sigurno pomoći i vijest da se jedan od gledatelja onesvijestio, dok ih je nekoliko napustilo kino dvoranu jer više nisu mogli izdržati toliko nabrijanu akciju. Mad Dog in da house!

TAGOVIakcijski film azijski film iko uwais šora the raid the raid 2: berandal tučnjava

Komentiraj