Zabava

RIP

Aside Banners

Opraštamo se od Doris Roberts, legendarne mame Marie iz ‘Svi vole Raymonda’

Piše , Objavljeno

Jedna od najvećih komičarki u povijesti nas je napustila, a mi ćemo je se zauvijek sjećati kao najgore najbolje mame na svijetu!

doris 1U nedjelju navečer je ovaj svijet napustila Doris Roberts, legendarna komičarka koja je u karijeri dugoj nevjerojatnih 65 godina odigrala više od 150 uloga i na koncu tog divnog putovanja ušla u legendu kao jedna i jedina neponovljiva Marie Barone. Doris je preminula u 90. godini svog života u svom domu, u snu, te se tako pridružila svom “mužu” iz serije, jednako legendarnom Peteru Boyleu, koji je preminuo još 2006. godine.

Doris se tijekom prebogate karijere uglavnom profilirala ulogama u komedijama i TV serijama, a prvu je veliku nagradu dobila 1983. godine: Emmya za sporednu ulogu u seriji St. Elsewhere. Iako je tada već bila izgrađena i poznata glumica, nakon ove nagrade kreće njezin jači proboj u mainstream pa glumi u serijama poput Pune kuće i Dream On i danas kultnim filmovima poput National Lampoon’s Christmas Vacation i Grandma’s Boy, ali ono što joj je obilježilo karijeru i općenito život jest svakako uloga naporne, ali dobročudne Marie u seriji Everybody Loves Raymond.

Kroz devet je sezona bila jedan od stupova tog sitcoma i za svoju ulogu dobila čak četiri Emmya, a vjerujemo kako je i njoj samoj to bilo najdraže iskustvo. Mi se pak moramo pridružiti svima onima koji se putem društvenih mreža opraštaju od nje i poželjeti joj sve najbolje, gdje god otišla. Doris, hvala ti na smijehu i počivala u miru…

TAGOVIdoris roberts everybody loves raymond rip smrt svi vole raymonda the white stripes umrla

Komentiraj