Zabava

Puf, puf i vrati se u prošlost

Aside Banners

Opusti se i uživaj uz trailer za stonersku komediju ‘Time Traveling Bong’

Piše , Objavljeno

Stonerskih komedija nikada dosta, a ekipa iza Time Traveling Bonga tvrdi kako bi upravo on mogao biti najveći takav naslov ikada!

bong 1Kada govorimo o stonerskim komedijama, iz nekog razloga nam na pamet prvo pada neka shema s putovanjem kroz vrijeme. Iako u njima nije bilo eksplicitno prikazano duvanje niti se marihuana spominjala u takvom kontekstu, i serijal Bill & Ted’s i primjerice Hot Tub Time Machine (drugi dio nećemo niti spominjati koliko je grozan) su se bavili upravo tom tematikom i imali likove koji su djelovali itekako napušeno. E pa Time Traveling Bong niti ne pokušava sakriti ono što jest: stonerska komedija o bongu koji ti dopušta da putuješ kroz vrijeme kada duvaš iz njega!

Time Traveling Bong – trailer:

Radi si o suradnji dobro poznate ekipe s TV serije Broad City, koju u ovom slučaju čine Lucia Aniello kao redateljica te Ilana Glazer i Paul W. Downs kao glavni glumci. Svi zajedno su složili priču, a ona se vrti oko bratića i sestrične (Glazer i Downs) koji pronađu mistični bong i zapale malo finoga, što im omogući da se vrate u prošlost. Prilikom drugog pušenja se pak vraćaju u sadašnjost, no stvari se zakompliciraju kada prilikom jednog putovanja neki rednek uništi bong, te ovaj dvojac stonera ostane na milost i nemilost temporalnim fluktuacijama, koje ih vode od vremena Divljeg Zapada do susreta s vrlo bijenim T-Rexom. Time Traveling Bong će ići na Comedy Centralu u formatu trodijelne mini-serije, a premijera je zakazana za 20. travnja. Naravno!

TAGOVIbong komedija marihuana stoner stonerska time traveling bong trailer trava

Komentiraj