Zabava

O.G. Dinosaur

Aside Banners

Originalni T-Rex iz ‘Jurassic Parka’ se vraća u novom nastavku i željan je osvete

Piše , Objavljeno

Divovski 7-tonski stroj za ubijanje iz Jurassic Parka vraća se u Jurassic World, a iako je sada već debelo u godinama, i dalje je željan krvi!

t-rexO da, 12-metarska beštija s apetitom za svježu ljudetinu je preživjela sva sranja koja su se događala u Jurassic Parku i punih 23 godine nakon što je na velikom platnu po prvi put pokazala svoje ružno lice sprema svoj veliki i konačni povratak. Davne je 1993. godine ova ženka T-Rexa ušla u legendu kao jedno od najboljih i najstrašnijih filmskih čudovišta, a iako su ju kasniji filmovi uglavnom ignorirali (u kasnijim su nastavcima to bili neki drugi primjerci), ona je, pritajena (koliko jedan divovski dinosaur može biti pritajen) u prašumama Isla Nublara, čekala priliku da se osveti. Kome ili čemu, ne znamo, ali ženki T-Rexa u godinama se definitivno ne želite zamjeriti!

Jurassic World – trailer:

Ovaj film je njezin Unforgiven“, rekao je nedavno redatelj Jurassic Worlda Colin Trevorrow, aludirajući time na vestern klasik Clinta Eastwooda i nagovještajući ulogu originalnog T-Rexa u svom nadolazećem blockbusteru. Ovaj će dinosaur tako biti dobre 23 godine stariji, što znači nekoliko vrlo bitnih karakteristika: biti će mnogo, mnogo veći i pametniji, ali i daleko sporiji i ranjiviji. Naime, ona smrtonosna beštija iz Jurassic Parka je zapravo bila beba stara tri godina te je dosegla svega pola svoje konačne veličine, a sada je pak na svom maksimumu. S druge strane, kako je prosječan T-Rex živio samo tridesetak godina, jasno je kako je ovaj konkretni primjerak žešća starica koja ima snage za eventualno još jednu pravu šoru. Ipak, koža puna ožiljaka dokazuje kako je prošla pravi pakao i nikako ju ne bismo trebali podcijeniti!

ankyOsim povratka stare nam poznanice, Trevorrow je najavio i nekoliko novih dinića koje do sada nismo imali prilike vidjeti na kino platnima, a posebno se ističu Ankylosaurusi, oklopljeni biljojedi s buzdovanom na kraju repa. Svoju će premijeru pred svjetskom publikom imati i nikada viđena vrsta letećeg reptila sličnog Pteranodonu (inače, leteće beštije koje općenito nazivamo pterosaurima ne spadaju u isti red kao dinosauri, iako se ta dva pojma često miješaju), a sva ćemo ova divna ubojita čuda vidjeti već 12. lipnja ove godine!

TAGOVIdinosaur Jurassic Park jurassic world steven spielberg t rex

Komentiraj