Zabava

It's Chimichanga Time!

Aside Banners

Otvorite šampanjac i opalite rafal iz kalašnjikova, Ryan Reynolds je Deadpool!

Piše , Objavljeno

Nakon višemjesečnih “hoće li-neće li” previranja napokon je potvrđeno ono čemu smo se svi potajno nadali: Ryan Reynolds JE Wade Wilson!

deadpool

Kada se govori o Ryanu Reynoldsu i njegovim ulogama stripovskih junaka čovjek bi mogao vrlo lako zaključiti da se radi o totalnoj propasti: u Bladeu Trinity je glumio totalno nevažnog sporednjaka, verzija nijemog Deadpoola iz X-Men Origins: Wolverine je bila sramotna, Green Lantern je totalno razočarao sve fanove stripa, a o R.I.P.D.-u da i ne pričamo. Izgleda kao da je ovaj glumac pravi maler za superjunake, ali znate kako kažu: “peta sreća!

Uistinu nema osobe u Hollywoodu kojoj paše uloga (pravog) Deadpoola više nego Ryanu Reynoldsu. To kuže fanovi, to kuži redatelj nadolazećeg underground spektakla Tim Miller i njegovi scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick, a izgleda da to kuži i ekipa iz 20th Century Foxa. Oni su trenutno u pregovorima s mladim glumcem, ali sudeći po njegovoj najnovijoj Twitter objavi, izgleda da su za riješiti ostale samo neke finese jer Reynolds je poprilično siguran da je uloga njegova!

Iako do prije koju godinu ovako nešto nije bilo niti zamislivo (jer Deadpool ipak nije jedan od glavnih Marvelovih junaka), nevjerojatni uspjeh filma Guardians of the Galaxy i izvanredna testna snimka vizije tog junaka uvjerili su studio da mu ipak da šansu. Snimanje bi trebalo početi u ožujku, a film bi se u kinima mogao pojaviti tek 2016. godine. A što očekujemo? Hrpu crnog humora, vješto razbijanje četvrtog zida i prebolesnu akciju, naravno!

TAGOVIdeadpool marvel ryan reynolds sf spektakl superjunak

Komentiraj